ХРОНІКА 3/2012

«НЕЧИСТИЙ ПОПУТАВ»
5 січня, гостювавши у приятеля, звягельчанин, 1955 р.н., після застілля прихватив із собою мобільний телефон та банківську карточку господаря. Скориставшись тією ж карткою, зняв у банкоматі 2700 гривень. Але за допомогою фотоматеріалів відеоспостереження біля банкомату особу злодія вдалося встановити. Ведеться перевірка.
БЕЗДОМНІ СОБАКИ ДІСТАЛИ...
Саме така причина змусила жителя міста запастися саморобною зброєю. Затримали чоловіка 6 січня на березі ставка, що біля залізничного переїзду, зброю вилучили. Заведено кримінальну справу, проводиться досудове слідство.
ЧЕРЕЗ ВІКНО ЗА ПОДУШКАМИ
8 січня, близько 22 години, троє жителів села Несолонь, добре відсвяткувавши, вирішили підколядувати по другому колу. Добралися до села Тупальці. Обравши собі підходящу хату, господаркою якої виявилася 81-річна жінка, вийняли вікно та витягли три подушки з наволочками, вартістю по 150 гривень кожна, і 900 гривень, чим завдали господині збитку на 1350 гривень. «Горе-колядників» затримано. Порушено кримінальну справу.
Олена ПЕТРУК, старший інспектор сектору кадрового забезпечення, капітан міліції

ТРАКТОР ЗНОВУ — У КЮВЕТІ
Трагічно закінчилася поїздка двох трактористів 14 січня у селі Токарів. Водій Т-150, 1959 р.н., під час повороту ліворуч не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті аварії пасажир, 1957 р.н., випавши з кабіни, був придушений і помер на місці пригоди. За даним фактом порушено кримінальну справу.
СУМНА СТАТИСТИКА
З початку 2012 року на території міста Новограда-Волинського і району сталося 10 аварій. З них одна — зі смертельним наслідком.
Новоград-Волинський МВ

ПОЖЕЖІ «ПОЖИНАЮТЬ» СВІЙ УРОЖАЙ
30 грудня 2011 року в с.Високопілля Валківського району Харківської області у приватному житловому будинку виникла пожежа. Внаслідок пожежі від отруєння чадним газом загинуло 4 дитини (2006-2010 р.н.), вогнем знищено будинок та речі домашнього вжитку. Попередня причина пожежі — порушення пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.
Мав місце випадок загибелі дитини внаслідок пожежі у Житомирській області.
Так, 3 січня 2012 року в с. Марківка Баранівського району, по вул.Польова, 5, виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку розмірами 6x10 м. Під час пожежі виявлено труп доньки власниці, 2008 р.н. Попередня причина пожежі — дитячі пустощі з вогнем.
У 2011 році на території Новоград-Волинського району виникло 154 пожежі, на яких загинуло восьмеро людей. Збитки від пожеж становлять 2749848 грн.
Почався 2012 рік, а на території району вже зареєстровано 5 випадків пожеж.
Шановні громадяни! Державний пожежний нагляд звертається до вас! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та інших обігрівальних приладів.