ЗИМОВІ СТАРТИ ЛЕГКОАТЛЕТІВ

ЗИМОВІ СТАРТИ ЛЕГКОАТЛЕТІВ

Під час зимових канікул у Новограді-Волинському було проведено два легкоатлетичних змагання, учасниками яких стали не тільки місцеві учні — вихованці відділення легкої атлетики ДЮКФП, а й представники спортивних шкіл із Житомира, Коростеня, Романова, Баранівки, Першотравенська і Городниці.
Як розповів «Звягелю» тренер із легкої атлетики Олександр Універсал, обидва змагання відбулися на базі СШ №4 — в легкоатлетичному манежі, під який переобладнали колишній тир. Програма змагань, до яких залучили школярів молодшого й середнього віку, включала біг на 30 та 200 метрів, а також стрибки у довжину.
За підсумками цих стартів тренер відзначив ­кращих. Абсолютною переможницею обох турнірів у віковій групі, де змагалися учні 6-их класів, стала учениця місцевої СШ №4 Юлія Заінчковська. Вона шість разів (!) показала найкращий результат: двічі — в бігу на 30 м, двічі — в бігу на 200 м, двічі — у стрибках у довжину.
Переможні результати показали також Анастасія Бойко (30 м, СШ №4), Владислав Копач (стрибки в довжину, ЗОШ №6) та Анастасія Ковальковська (стрибки в довжину, СШ №4) — усі у віковій групі учнів 7-8 кла­сів. Ще троє їхніх однолітків стали призерами. Це — Анастасія Марчук (30 м, СШ №4), Максим Іванов (стрибки в довжину, ЗОШ №6) та Валентин Дубінчук (стрибки в довжину, СШ №4).
Серед наймолодших (4-5 класи) — чемпіонські результати в активі представників команд-гостей. Проте четверо новоград-волинських учнів зуміли потрапити у призери. Це — Андрій Гончарук (30 м, 200 м, ЗОШ №6), Володимир Корнійчук (30 м, СШ №4), Віталій Власюк (стрибки в довжину, ЗОШ №6) та Аліна Гришечкіна (30 м, СШ №4).
Олег БРЮХАНОВ