У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЗАВЕРШЕНО І ЧЕРГУ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ В ІНФЕКЦІЙНОМУ ВІДДІЛЕННІ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ТА ІІ ЧЕРГУ РЕКОНСТРУКЦІЇ ПОЛОГОВОГО ВІДДІЛЕННЯ

У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ ЗАВЕРШЕНО І ЧЕРГУ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ В ІНФЕКЦІЙНОМУ ВІДДІЛЕННІ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ТА ІІ ЧЕРГУ РЕКОНСТРУКЦІЇ ПОЛОГОВОГО ВІДДІЛЕННЯ

13 січня робоча комісія в складі голови районної ради Віктора Весельського, заступника міського голови Валентина Костюка, керівництва медичної галузі міста відвідали територіальне медичне об’єднання. Члени комісії познайомилися із завершенням І черги капітального ремонту в інфекційному відділенні для дорослих та ІІ черги реконструкції пологового відділення, що тривали протягом 2011 року.


Заміна вікон, дверей, капітальний ремонт у палатах і спеціальних боксах для хворих, коридорах, санвузлах та медичних кабінетах, встановлені підігрівачі води значно покращать умови перебування на лікуванні у цих відділеннях. Лише на реконструкцію пологового рішеннями міської та районної влади було виділено понад 3 млн. 140 тисяч грн.
Спеціалістами-будівельниками проведено також зовнішній ремонт будівлі хірургії та пологового відділення. Слід додати, що остаточне завершення ремонтних робіт заплановане на 2012 рік, і на це передбачена державна субвенція. Гроші, як і в попередньому році, місто отримає завдяки сприянню Голови ВРУ В.М.Литвина. Як наголосив головний лікар міськрайТМО Василь Борис, тепер відремонтовані приміщення необхідно наповнювати новим сучасним обладнанням, задля чого лікарі розраховують як на фінансування з боку держави, так і на допомогу благодійників.
С.ЧАЧИНА, відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради
Фото Ігоря БОРЕМСЬКОГО