www.zvyagel.com.ua









free counters Яндекс.Метрика
Украина онлайн


Тестодром 5/2021

05 Лютого 2021 | Оприлюднив: | 12 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Де похована Леся Українка? А. У селищі Сурамі (Грузія). Б. На Байковому кладовищі в Києві. В. У с.Колодяжному Волинської обл. Г. У Ялті.
  2. Куди кладуть зуби в період голодування? А. У ломбард. Б. На полицю. В. У стакан з водою. Г. У кишеню.
  3. Друга назва Голландії. А. Бенілюкс. Б. Нідерланди. В. Остенде. Г. Гренландія.
  4. Скільки кольорів використовується для класифікації вин? А. 2. Б. 3. В. 4. Г. 5.
  5. Найбільш людиноподібні ссавці. А. Орангутани. Б. Горили. В. Шимпанзе. Г. Гібони.
  6. Якщо нектар — напій богів, то чим для них є амброзія? А. Одяг. Б. Їжа. В. Зброя. Г. Мова.
  7. Як у старовину називалося місто Токіо? А. Кіото. Б. Хокку. В. Едо. Г. Осіко.
  8. Місце трагічної загибелі Джеймса Кука. А. Нова Зеландія. Б. Острови Гільберта. В. Тасманія. Г. Гавайські острови.
  9. Хто помер більше ніж з 1000 патентами на своєму рахунку? А. Менделєєв. Б. Ейнштейн. В. Едісон. Г. Ньютон.
  10. У якому своєму матчі Пеле забив свій тисячний гол? А. 809-му. Б. 909-му. В. 1009-му. Г. 1109-му.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №5: 1. Б. 2. Б. 3. Б. 4. Б. 5. Б. 6. Б. 7. В. 8. Г. 9. В. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , , ,