НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ ВАЖКОАТЛЕТІВ

НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ ВАЖКОАТЛЕТІВ

\"НОВІНаприкінці минулого тижня четверо юних важкоатлетів із Новограда-Волинського взяли участь у відкритій першості Хмельницької області серед юнаків і дівчат 1995 р.н. і молодших. Найкраще серед звягельчан виступив учень восьмої школи Денис Юрін, котрий у ваговій категорії до 31 кг посів друге місце.
Четверті місця — в Олега Мусієва (ЗОШ №8, категорія до 37 кг) та Олега Ніколаєнка (гімназія, категорія до 41 кг). Восьмий результат у ваговій категорії до 45 кг показав Віталій Якимович (ЗОШ №8).
«Враховуючи, що на змаганнях було понад 60 учасників, наші хлопці виступили добре. До того ж, усі вони були значно молодшими за решту спортсменів — троє 2002 року народження, один — 2001-го», — прокоментував підсумки турніру для своїх вихованців тренер-викладач відділення важкої атлетики Новоград-Волинської ДЮСШ Валерій Постіженко.
Водночас, тренер додав, що цей турнір був одним із етапів підготовки до чемпіонату України серед дітей віком до 13 років. А Хмельницька область, яка делегувала на змагання найбільшу кількість спортсменів, на сьогодні вважається найкращою в Україні у плані підготовки дітей та юнаків з цього виду спорту.
Говорячи про перспективи розвитку важкої атлетики в Новограді-Волинському, Валерій Постіженко сповнений оптимізму.
«Висловлюю вдячність міській владі, а особливо — меру Володимиру Загривому та його першому заступнику Миколі Усенку, котрі відгукнулися на наше прохання й виділили два приміщення для занять важкою атлетикою. Це — по вулиці Пушкіна, 44, та Соборності, 7. Зараз наші вихованці та їхні батьки надіються, що ремонтні роботи у цих приміщеннях завершаться якнайшвидше, і тоді юні спортсмени зможуть краще готуватися до відповідальних змагань. Ми зможемо значно покращити наші результати», — зазначив Валерій Постіженко.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА