«СТРІЛИ АМУРА»

Саме так називається розважальна ­програма для молоді, яка відбудеться у міському Палаці культури у День закоханих, 14 лютого, о 18 годині. Як розповіла режисер Тетяна Музика, торік відбувся досить успішний дебют програми — вона зібрала повну залу закоханих пар.
Мета програми — познайомити учасників та обрати серед них романтичну пару. Цього разу за звання кращої пари змагатимуться студентки медичного коледжу та молоді офіцери. Головний приз — вечеря у кафе-барі «Аннабель», який вже вдруге виступатиме спонсором. Ціна квитка — 10 гривень. Організатори обіцяють глядачам масу «гарячих» емоцій, динамічний сюжет, цікаву боротьбу за серця один одного. Тож, якщо ви бажаєте оригінально провести вечір, — Амур чекатиме на вас. І, якщо цього досі не сталося, цілком ймовірно, що одна з його стріл влучить у ваше серце…
P.S. Нагадаємо, що у ПК щороку відбувається чимало популярних шоу-програм, серед яких — «Міс Звягель», «Містер Ікс», «Міні-лицар», «Міні-міс». Якщо ви маєте бажання взяти участь у одному з конкурсів і стати зіркою Новограда, — маєте нарешті для цього нагоду. За довідками звертайтеся за тел.: 5-51-35, або 063-193-92-09.
Юлія КЛИМЧУК