АМБІТНИЙ ДЕБЮТАНТ

АМБІТНИЙ ДЕБЮТАНТ

Новоград-волинська тенісна команда спортивного клубу «Юнік-Фарма» впевнено йде на рекорд. Вже минуло три чверті клубного чемпіонату України (вища ліга), а новоград-волинські майстри малої ракетки ще не програли жодної зустрічі, набравши максимум можливих очок!
Черговий успішний для звягельчан тур пройшов із 8 по 12 лютого у містечку Жовква, що на Львівщині. Його підсумки для газети «Звягель» прокоментував Михайло Махінов, президент спортивного клубу «Юнік-Фарма»: «Ми провели дуже велику роботу, щоб впевнено йти до перемоги. Адже третій тур відбувався після зимового трансферного «вікна», і більшість команд підсилилися новими гравцями. Але, завдяки зусиллям наших спортсменів, команда відірвалася від найближчих суперників на дев’ять очок. Незалежно від результатів четвертого туру це майже гарантує нам вихід до суперліги — найпрестижнішої ліги українського тенісу».
До речі, стало відомо, що четвертий, заключний тур цьогорічної клубної першості, за рішенням Федерації настільного тенісу України відбудеться у Новограді-Волинському, з 2 по 6 травня. Тож, у наших земляків з’явиться чудова нагода закріпити попередні успіхи в рідних стінах за присутності власних уболівальників.
Тим часом на зборах членів Житомирської обласної федерації настільного тенісу відбулися вибори виконкому. Президентом обласної федерації настільного тенісу було обрано Михайла Махінова, віце-президентами — І.В.Одноворченка та Л.Х.Майстера. Генеральним секретарем Житомирської обласної федерації настільного тенісу став Святослав Мохоїд.
Олег БРЮХАНОВ