«НУМО, ХЛОПЦІ»

«НУМО, ХЛОПЦІ»

На долю сучасних лицарів випадають неабиякі випробування, які не можна порівняти з колишніми, хоча і сьогоднішні зовсім нелегкі. Саме це необхідно було довести хлопцям шостих класів ЗОШ №9 на конкурсі «Нумо, хлопці», що відбувся 5 березня 2012 року, як подарунок дівчатам школи. Адже прагнення вразити кращу половину не згасає, а тим більше напередодні свята 8 Березня. Шістьох учасників чекали складні конкурси, що розкривали їхні вподобання, таланти, вміння, хобі та спортивну витримку. Усі учасники абсолютно не схожі між собою у характерах та вподобаннях, тому кожен зумів постати перед журі у неповторних образах.
У конкурсі «Візитка» хлопці продемонстрували привітання та побажання і презентували себе. Найбільшу кількість балів за привітання отримав Турик Євген, який був найромантичнішим. Учасникам доводилось відповідати на каверзні запитання ведучої, які багатьох учасників застали зненацька.
У конкурсі «Моє хобі» учасники поділилися своїми вподобаннями та захопленням футболом, боксом, малюванням, хокеєм, карате. Майстерністю та вправністю у створенні оригамі вразив журі Шарандак Олексій, учень 6-Б класу.
У конкурсі «Мої таланти» учасники показали хореографічні навички, вокальний спів, декламування гуморесок. Запам’ятався глядачам танок Бойка Вадима та Хамазенка Олександра. Читанням гуморесок здивував журі Солобчук Костянтин. Цікавим був виступ Турика Євгена, який виконав пісню «Веселкова».
Найскладнішим для хлопців виявився спортивний конкурс, який вимагав від учнів найбільше зусиль. Необхідно було продемонструвати швидкість у надуванні повітряних кульок, точність попадання, швидкість реакції на команди ведучих, влучність. Солобчук Костянтин (6-А кл.), Нестеров Денис (6-Б кл.) успішно впоралися з усіма ­завданнями.
Але у кожному змаганні є переможці. За підсумками журі, найкращим став Турик Євген, який справді гідний звання сучасного лицаря. Другий диплом отримав Нестеров Денис, який запам’ятався своєю неординарністю. Третє місце розділили Солобчук Костянтин та Шарандак Олексій. Усі учасники отримали відповідні відзнаки.
Атмосфера в залі була невимушеною, теплою та приємною. Команди вболівальників гучно підтримували усіх учасників конкурсу. Окрема подяка організатору конкурсу Федорчук Л.П. — між конкурсами глядачів розважав ансамбль «Лілія» під її керівництвом, та юні таланти Гудюк Людмила та Суслова Влада.
Усі учасники отримали цінні призи та подарунки.
В.ЯКОВЕНКО, вчитель української мови