ХРОНІКА 12/2012

ПОЛЮВАННЯ НА ЖІНОЧІ СУМОЧКИ
13 березня, вдень, по вул.Гагаріна два невідомих чоловіки вирвали з рук сумочку звягельчанки і зникли в невідомому напрямку. Як пізніше з’ясували міліціянти, в сумочці знаходилися мобільний телефон, близько двох тисяч гривень, золотий хрестик, обручка, деякі срібні речі та документи потерпілої. Через кілька днів подібна історія трапилася по
вул.Пушкіна, о 23 годині. Якийсь чолов’яга з рук мешканки району вихопив сумочку з двома мобільними телефонами, банківськими картками і 1300 гривнями.
СИЛОС — СИЛОСОМ, А ДЕ БУВ ОХОРОНЕЦЬ?..
14 березня до міського відділу міліції із заявою звернувся охоронець ПП «Галекс-агро», в якій ішлося про те, що невідома особа викрала силос із підприємства. Прибувши на місце, правоохоронці крадія виявили. Також з’ясували, що силос (400 кг) злодій вивіз гужовою підводою. Крадене вилучено.
«МЕТАЛІСТИ» РОЗБУШУВАЛИСЯ
15 березня дільничні інспектори затримали мешканця району, котрий на своїй вантажівці з Новограда-Волинського до Баранівки перевозив 6 тонн кольорового та чорного металобрухту, не маючи на це спеціальних дозволів.
Наступного дня з таким же металобрухтом був затриманий ще один «метало­збирач», житель Хмельницької області (проживав у Звягелі). Заготівлею металу чоловік займався протягом року, розраховуючись із клієнтами готівкою. Потім «товар» він збував за дорожчими цінами. Згідно із законом, у діях затриманих вбачається злочин. Тепер з ними розбиратиметься суд.
НАВІЩО БЕЗДОМНОМУ ЗБРОЯ?
16 березня при поверхневому огляді в бездомного звягельчанина оперативники виявили пристрій, схожий на самопал.
А через кілька днів у двох неповнолітніх (у парку в Яруні) правоохоронці знайшли предмети, схожі на биту і кастет. Для чого озброювалися чоловік і хлопці, мають з’ясувати слідчі.
ХМІЛЬНА ПОНОЖОВЩИНА
17 березня із міськрайТМО до міліції надійшло повідомлення, що лікарі надали медичну допомогу мешканцю села Сусли, котрий мав колото-різану рану в області грудної клітки. Як з’ясували працівники міліції, поранення чоловік отримав від своєї матері після розпивання спиртних напоїв. Щось не поділили, і та штрикнула сина ножем. Наразі сусловчанин перебуває у реанімаційному відділенні.
За матеріалами Новоград-Волинського МВ підготував Микола МАРУСЯК