ЦЕХ СТОЛЯРНИХ ВИРОБІВ ГОРІВ ПОНАД ЧОТИРИ ГОДИНИ

ЦЕХ СТОЛЯРНИХ ВИРОБІВ ГОРІВ ПОНАД ЧОТИРИ ГОДИНИ

Понад чотири години місцеві вогнеборці приборкували серйозну пожежу, що виникла в одному з виробничих приміщень, що по вулиці Чехова, 5. Сталася надзвичайна ситуація у понеділок, 2 квітня. Про її подробиці редакції «Звягеля» розповів начальник СДПЧ-10 Андрій НАУМЕЦЬ:
«Інформація про пожежу надійшла на пульт зв’язку пожежної частини о 12.00 від працівника підприємства, який особисто приїхав кликати на допомогу пожежників. На момент прибуття рятувальників на місце події вогнем була ­охоплена східна частина покрівлі доволі великої будівлі. Вітер, а також той факт, що під шифером знаходився руберойд, сприяли швидкому поширенню вогню.
Завдяки тому, що на території підприємства знаходилося водоймище, обладнане для протипожежних заходів, рятувальникам вдалося налагодити ефективне гасіння й відбити у вогню значну частину прибудов площею приблизно 90 на 4 метри з обох боків.
Втім, унаслідок вищезазначених несприятливих факторів, вогнем було знищено близько 850 квадратних метрів покрівлі центральної будівлі, зазнало значних пошкоджень основне приміщення розмірами 90 на 9 метрів. Повністю пожежу було ліквідовано о 16 годині 20 хвилин».
Начальник СДПЧ-10 Андрій Наумець зазначив, що збитки, завдані пожежею, наразі підраховуються, а причини займання з’ясовує інспекція Новоград-Волинського управління держтехногенбезпеки в Житомирській області.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА