ВІЙСЬКОВІ КАРАТИСТИ ЗДОБУЛИ ДВА ПРИЗОВИХ МІСЦЯ

ВІЙСЬКОВІ КАРАТИСТИ ЗДОБУЛИ ДВА ПРИЗОВИХ МІСЦЯ

Двоє військовослужбовців Новоград-Волинського гарнізону, виступаючи у складі команди 8-го армійського корпусу, відзначилися призовими місцями на чемпіонаті України з рукопашного бою серед військових ­(повний контакт), що пройшов 20-21 квітня у Миколаєві. Обоє займаються кіокушин-карате під керівництвом тренера Олександра Гордієнка.
Військовослужбовець за контрактом 30-ї окремої механізованої бригади, кандидат у майстри спорту, чемпіон Житомирської області з кіокушин-карате Віталій Щавінський у ваговій категорії до 75 кг дійшов до фіналу. Проте, через застереження лікарів (Віталій у одному з попередніх боїв отримав травму), змушений був відмовитися від участі у фінальному поєдинку. Відтак, його суперник без бою отримав перше місце, Віталій — друге.
Військовий строкової служби 54-го окремого розвідувального батальйону Олексій Шимчук став третім.
Всього в чемпіонаті взяли участь понад 150 бійців — представників різних родів військ.
Як розповів тренер ­Олександр Гордієнко, наразі місцеві каратисти стилю кіокушин готуються до чемпіонату України, що відбудеться наприкінці травня в Запорізькій області. Змагання очікуються відповідальні, адже матимуть статус відбірних на чемпіонат світу, що пройде в Токіо.
Олег БРЮХАНОВ