ДВОЄ БОРЦІВ ГРЕКО-РИМСЬКОГО СТИЛЮ ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У ФІНАЛІ

ДВОЄ БОРЦІВ ГРЕКО-РИМСЬКОГО СТИЛЮ ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У ФІНАЛІ

\"ДВОЄЗа підсумками зональної першості з греко-римської боротьби серед юнаків 1995-96 років народження, що відбулася 23-24 квітня у Києві, двоє юнаків із Новограда-Волинського здобули ліцензії на участь у фінальній частині чемпіонату України.
Чемпіоном змагань у ваговій категорії до 54 кг став Олександр Федотов, водночас виконавши норматив кандидата у майстри спорту з греко-римської боротьби. У ваговій категорії до 58 кг третє місце посів Богдан Денисюк. Ці двоє борців, на правах призерів зональної першості, отримали право на участь у фінальному раунді чемпіонату України, що відбудеться у червні у м.Шостка (Сумська область).
Потрапити у призери, а тим паче — стати переможцем було непросто, адже загалом у змаганнях брали участь понад двісті кращих борців із Київської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Житомирської, Чернігівської областей та зі столиці.
Тепер у розпорядженні тренерського штабу у складі Андрія Назарчука, Андрія Пукаса, Ігоря Савіна та Руслана Савчука є щонайменше місяць, аби гідно підготувати Олександра Федотова й Богдана Денисюка до участі в ключових сутичках чемпіонату України.
Олег БРЮХАНОВ