ТЕТЯНА ЛАВРЕНЧУК — ЧЕМПІОНКА УКРАЇНИ!

ТЕТЯНА ЛАВРЕНЧУК — ЧЕМПІОНКА УКРАЇНИ!

Продемонструвавши відмінну тактичну й силову підготовку, жагу до перемоги і впевненість у власних силах, борчиня з Новограда-Волинського, майстер спорту України Тетяна Лавренчук, у ваговій категорії до 63 кг стала переможницею чемпіонату України з вільної боротьби серед молоді, що відбувся у Харкові 24-28 квітня.
За свідченням тренерів Анатолія Ясиневича й Сергія Мельника, звягельчанка на високому рівні провела всі чотири сутички. А у фінальному поєдинку здолала сильну суперницю з Київської області — теж майстра спорту України, призерку всеукраїнських першостей.
Перемога на чемпіонаті України дає зелене світло для Тетяни Лавренчук на участь у чемпіонаті Європи, що пройде цього літа у Хорватії. Тренери вірять, що їхній вихованці під силу досягти гідного результату й на міжнародній арені.
На жаль, колеги Тетяни по команді — Наталія Перепьолкіна й Віта Блиндюк — не змоги цього разу поповнити свої колекції медалей і нагород. Обидві, хоча й із мінімальним рахунком, але програли свої «бронзові» фінали.
Олег БРЮХАНОВ