ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, УЧАСНИКИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ, ТРУДІВНИКИ ТИЛУ, СОЛДАТСЬКІ ВДОВИ! ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ МІСТА І РАЙОНУ!

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, УЧАСНИКИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ, ТРУДІВНИКИ ТИЛУ, СОЛДАТСЬКІ ВДОВИ! ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ МІСТА І РАЙОНУ!

Сердечно вітаємо Вас з Днем доблесті і героїзму, 67-ю річницею Великого Подвигу патріотів, Великою Перемогою над німецько-фашистськими загарбниками!
Війна, найжорстокіша і найбільша в історії нашого народу, залишилася у минулому. Але день 9 травня 1945 року близький для нас і через роки. День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом — істинний приклад патріотизму для нащадків.
Бути нащадками Великої Перемоги — це особлива відповідальність, передусім перед тими, хто не дожив до весни 45-го, тими, хто сьогодні разом з нами святкує цей величний день, і перед тими, хто ще буде відзначати і вшановувати його в майбутньому.
Герої Великої Вітчизняної війни є у кожній сім’ї. Щороку, 9 травня, ми знову переглядаємо старі фотографії, найдорожчі родинні реліквії, ордени наших дідів, листи з фронту наших батьків, співаємо воєнні пісні і вболіваємо за рідну землю.
Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.
Міцного здоров’я Вам, шановні ветерани, чудового настрою у цей святий для усіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях. Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. Рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна!
Зі святом Вас!
Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова
Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації
Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради
Костянтин МАЛОВ, голова міської ради ветеранів
Петро ФАТЕНКО, голова районної ради ветеранів