ХРОНІКА 19/2012

28.04.2012 року, близько 10:35 год., на 219-му км автодороги «Київ-Чоп», керуючи автомобілем марки «Мазда-3», 29-річна мешканка Дніпровського району м.Київ, рухаючись у напрямку міста Рівного, виконуючи маневр обгону з правої сторони, допустила зіткнення з автомобілем марки «КамАЗ-4513401315» з причепом «Нефаз-8560» під керуванням 33-річного водія, жителя Тернопільської області.
У результаті зіткнення водій автомобіля марки «Мазда-3» отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, закритої черепно-мозкової травми, перелому лівого голенестопу та доставлена до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО. Пасажир автомобіля марки «Мазда-3», 9-річна мешканка Дніпровського району міста Києва, була доставлена до реанімаційного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО, де від отриманих травм померла, не приходячи до свідомості.
02.05.2012 року, близько 16:40 год., в районі будинку №30 по вул.Миру, що в с.Ярунь Новоград-Волинського району, керуючи моторолером марки «Хонда» без д.н.з. 18-річний водій, мешканець Новоград-Волинського району, рухаючись у напрямку центру села, виконуючи маневр обгону, допустив зіткнення з автомобілем марки «БМВ-525» під керуванням 58-річного водія, жителя м.Новоград-Волинський, котрий рухався в попутному напрямку та виконував маневр повороту в дозволеному для цього місці.
У результаті зіткнення водій моторолера марки «Хонда» без д.н.з. отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
С.ДМИТЕРЧУК, начальник ВДАІ Новоград-Волинського МВ, капітан міліції о/п