ПІДРОСТАЄ ГІДНА ТЕНІСНА ЗМІНА

ПІДРОСТАЄ ГІДНА ТЕНІСНА ЗМІНА

Після тривалої перерви був проведений чемпіонат області з настільного тенісу серед ДЮСШ, відбувся він у Новоград-Волинському колегіумі. Збірні спортивних шкіл змагалися у двох вікових групах. Всього заявилося 14 команд — це близько 100 юних тенісистів та тенісисток.
У віковій групі 1994-1996 р.н. перемогу в особистому розряді серед юнаків святкував учасник всеукраїнських змагань, вихованець міської ДЮСШ Артем Гороницький. Ще одне найвище місце ­Артем здобув у парному розряді разом із товаришем по команді Сергієм Струсом. У нашого лідера також друге місце в змішаному розряді разом із Тетяною Ляпіною. Тетяна з подругою по команді Аліною Карпюк стали другими призерками в парному розряді серед дівчат.
Серед молодших за віком, а це учасники 1997-99 р.н., в особистому розряді чемпіоном став вихованець міської ДЮСШ Коля Корнієнко. Серед здобутків наших молодших — третє місце в парному розряді серед юнаків (призерами тут стали М.Корнієнко та Назар Віт) та третє місце в змішаному розряді, де М.Корнієнко грав разом із Аліною Ткачук.
Така кількість призових місць дозволила збірній Новограда-Волинського посісти найвище місце в турнірній командній боротьбі, випередивши суперників із Житомирського та Попільнянського районів. Готував команду тренер Л.Х.Майстер.
Четвертою в командному заліку фінішувала збірна Новоград-Волинського району, сформована на базі ДЮСШ ВФСТ «Колос». Найкращий результат в особистому розряді у Оксани Близнюк — вона стала першою серед дівчат молодшої вікової групи, випередивши свою подругу по команді Іру Чечет. Разом із Артемом Оберемком вони перемогли ще й у змішаному розряді. Готував команду А.В.Чечет, вчитель фізкультури Гульської ЗОШ.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото Віктора ТИМОЩУКА