ПРИБРАЛИ З ДОРОГИ ВОЛОДАРЯ КУБКА. НА ЧЕРЗІ — ЧЕМПІОН?

ПРИБРАЛИ З ДОРОГИ ВОЛОДАРЯ КУБКА. НА ЧЕРЗІ — ЧЕМПІОН?

Футбольний клуб «Авангард» таки підібрав ключі до воріт впертого «Преса» із Радомишля у матчі-відповіді 1/8 фіналу кубка Житомирської області, що відбувся 5 травня. Після нульової нічиєї у Новограді-Волинському, коли новоградці мали помітну перевагу у володінні м’ячем та за кількістю створених біля воріт суперника небезпечних моментів, у Радомишлі було зафіксовано впевнену перемогу «Авангарда» — 4:1. Дублями відзначилися Юрій Перін і Ярослав Корнійчук.
Здолавши минулорічного володаря кубка області, у чвертьфіналі «Авангард» знову отримав непростого суперника — ФК «Бараші» з Ємільчинського району, який торік виграв обласне чемпіонство. Тож, протистояння очікується ще те! Що й підтвердив перший матч, який відбувся цієї середи у Новограді-Волинському. Перемагаючи по ходу зустрічі з рахунком 2:0 (черговий дубль в активі Ярослава Корнійчука), новоградці не втримали перевагу й дозволили гостям звести матч до нічиєї — 2:2. Тепер у виїзній грі доведеться попотіти, щоб досягти успіху, адже домашня результативна нічия у кубкових двобоях ніколи не вважалася прийнятним результатом.
Серед інших чвертьфінальних пар привертає до себе увагу дуель принципових суперників — ФК «Коростень» — ФК «Бердичів» (перша гра завершилась 0:0). Також відзначимо, що продовжує турнірний шлях команда «Полісся» з Городниці, котра за сумою двох матчів 1/8 фіналу просто таки познущалася над представниками Червоноармійського району — командою «Дружба» — із загальним рахунком 11:0 (7:0 у першій грі, 4:0 — у другій).
Олег БРЮХАНОВ