ДЕНЬ МАМИ

ДЕНЬ МАМИ

У другу неділю травня і дорослі, і малі вітатимуть своїх мам зі святом. День Матері — найбільш зворушливе для кожного серця свято, тому що кожен з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами. Мами, котра завжди зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде щиро любити свою дитину.
Історія Свята Матері народилась у далекому 1908 році в Америці, коли молода жінка Анна Джервіс запропонувала на законодавчому рівні ввести День Матері. Українське свято почало історію в 1928 році в Канаді від Спілки українок Канади, а потім в 1929 році провадилось у Галичині. Офіційно святкування Дня Матері в Україні встановлено Указом Президента від 10 травня 1999 року, у другу неділю травня. І сьогодні, у цей день для мам звучать вітання по всій Україні.
Повага до батьків — споконвічна цінність українського народу! Адже дружна сім’я — головна складова частинка життя та успішності кожної людини.
Не забудьте привітати мам зі святом, бо ваша любов для них — найцінніший подарунок! Щасливі діти ростуть у щасливої матері!