СВЯТО ПЕРЕМОГИ І ВЕСНИ

СВЯТО ПЕРЕМОГИ І ВЕСНИ

\"СВЯТО9 травня вулицями Новограда-Волинського урочисто і піднесено йшла святкова хода з нагоди Дня Перемоги. Колона новоград-волинців та гостей міста вирушила від Скверу Слави на чолі з ветеранами Великої Вітчизняної. З кожним роком, на жаль, їх стає все менше, і все безціннішими стають спогади тих, хто залишився з нами. Вже дорослі їх онуки і підростають правнуки — ось вони з різнокольоровими кульками в руках з неприхованим інтересом поглядають на тих, хто подарував їм мирне небо, захоплено слухають їх розповіді про героїчне минуле. І скільки б часу не минуло, а День Перемоги назавжди залишиться для всіх нас особливим святом, святом перемоги і весни.
Саме на цьому наголошували у своїх виступах під час мітингу на військово-меморіальному кладовищі міський голова Володимир Загривий та голова райдержадміністрації Сергій Лавренюк, додали урочистості заходу і військові — в ході руху колони традиційно відбулися показові виступи духового оркестру та проходження військової техніки й військовослужбовців на перехресті вулиць Шевченка-Лесі Українки-Пушкіна.
І на завершення свята ввечері в міському Парку культури та відпочинку для всіх жителів та гостей міста грав муніципальний духовий оркестр міського Палацу культури ім. Лесі Українки.
Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА

\"СВЯТО \"СВЯТО \"СВЯТО \"СВЯТО \"СВЯТО