ЗОЛОТА МОЛОДЬ МІСТА І РАЙОНУ 2012 РОКУ

ЗОЛОТА МОЛОДЬ МІСТА І РАЙОНУ 2012 РОКУ












































































































































































































Владислав ВЕЛИЧКО, НВК «Гімназія імені Лесі Українки»

Ми стоїмо на порозі дорослого життя та вибору професії. Сподіваюся, що моє захоплення точними науками дасть змогу обрати правильний шлях. Хочеться подякувати рідній школі, вчителям.

Ольга ПАВЛЮК, НВК «Гімназія імені Лесі Українки»

Саме завдяки школі, я здобула вагомі досягнення у таких важких науках, як фізика, хімія та біологія. На мою думку, головне не те, що ти робиш, а чи воно потрібно іншим людям.

Олександр ВАНСОВИЧ, НВК «Гімназія імені Лесі Українки»

Гімназія — це потужний старт для життя. У майбутньому я хочу отримати вищу освіту, але пов’язати своє життя з творчістю, а саме — створити свій рок-гурт, оскільки гра на гітарі асоціюється в мене з сенсом життя.

Олександр ЩЕРБАТЮК, НВК «Гімназія імені Лесі Українки»

Гімназія навчила мене бути успішним, а обрати правильну життєву дорогу мені допомогли майстри своєї справи — наші талановиті вчителі. У майбутньому хотілося б стати відомим — політиком, наприклад.

Марія САПОЖНИК, ЗОШ №2

Шкільні роки не дарма промайнули. Адже я знайшла вірних друзів, гарних товаришів, здобула неоціненні знання, за які вдячна вчителям-наставникам. У майбутньому мрію стати юристом.

Богдан БОРИС, ЗОШ №2

Друга школа займає особливе шанобливе місце в нашій сім’ї. Це — справжня школа-родина... Планую займатися справою, яка, впевнений, стане для мене улюбленою — буду лікарем. Я готовий наполегливо працювати.

Аліна ФІЛІМОНОВА, ЗОШ №2

У доросле життя візьміть все найкраще зі свого дитинства. І, в першу чергу, ті знання, що дали батьки і школа. Мрію навчатися на юридичному факультеті, оскільки вважаю, що сучасний юрист — це професіонал з великої літери.

Дар’я СОЛОП, ЗОШ №2

Вдячна школі, вчителям за глибокі знання, які дадуть мені можливість здобути ту професію, про яку я мрію. За роки навчання я повірила у свої сили. У майбутньому мрію здобути вищу освіту та стати високопрофесійним спеціалістом.

Інна ПОЛІЩУК, ЗОШ №3

Навчаюся у ЗОШ №3 два роки, до цього навчалася у ЗОШ №9. Усі роки — відмінниця навчання. Мрію вступити до київського ВНЗ та отримати спеціальність, пов’язану з економікою та менеджментом.

Олена СУРАЙ, ЗОШ №3

Навчаюся в ЗОШ №3 з 1 по 11 клас, відмінниця навчання. У цьому році на міжнародному конкурсі імені Т.Г. Шевченка посіла ІІІ місце. У майбутньому хочу бути лікарем, бо допомагати людям — найкраща справа.

Анастасія ТЕСЛЕНКО, ЗОШ №3

Навчаюся у школі з першого класу, всі роки — відмінниця навчання. Активний учасник усіх шкільних конкурсів, змагань, акцій, що не заважає навчатися на відмінно. Люблю читати пригодницьку літературу. Прагну вступити до київського ВНЗ.

Ілона ЛИТВИНОВА, ЗОШ №3

Школа допомогла мені зрозуміти, що у кожного є свій талант. Я активно брала участь у громадському житті класу, школи. Була учасницею шкільної олімпіади. Брала участь у змаганнях з волейболу та інших спортивних змаганнях.

Вікторія ІСКОРОСТЕНСЬКА, ЗОШ №3

Закінчуються мої щасливі і безтурботні шкільні роки у стінах школи №3. Мрію здобути вищу освіту в престижному навчальному закладі. Хочу подякувати своїм вчителям, які віддавали не лише знання, а й частинку своєї душі.

Олег ГАВРИЛЮК, СШ №4

Шкільні роки, на мою думку, є найкращий час у нашому житті. Освіту, яку отримав, я використаю, щоб отримати престижну професію, збудувати щасливу сім’ю, відкрити свій власний бізнес та побудувати для батьків будиночок біля озера.

Сніжана СЛИВИНСЬКА, СШ №4

Юність — це своєрідний трамплін у майбутнє доросле життя. І я вступаю в нього із впевненістю, вірою... Хочу подякувати всім вчителям, котрі допомагали осягнути глибокий світ науки. Життя своє хочу пов’язати з вивченням іноземних мов.

Вікторія КОНОФОЛЬСЬКА, СШ №4

Що дала мені школа? Моя рідна четверта школа дала добру путівку в життя, залишила прекрасні спогади про вчителів. Щодо планів на майбутнє, то я мрію навчатися на факультеті міжнародної економіки.

Інна МУЗИЧУК, СШ №4

У майбутньому хочу здобути гарну освіту та отримати престижну професію, побувати в багатьох країнах, знайти нових і не втратити старих друзів, отримати від життя максимум яскравих і позитивних моментів.

Максим МАМЧЕНКОВ, ЗОШ №5

Школа — один з найкращих періодів мого життя. Я вдячний їй за гарні знання, які обов’язково знадобляться мені у майбутньому, за родинну атмосферу та вірних друзів. Найближчі плани — успішна здача ЗНО та вступ до обраного ВНЗ.

Світлана ІЛЬЧУК, ЗОШ №6

Ось і пролунав останній дзвоник. Попереду — доросле, самостійне життя. Мрію стати студенткою Одеської юридичної академії.

Анна БУРКО, ЗОШ №6

Шкільні роки пролетіли, як одна мить. Дякую всім вчителям, однокласникам, батькам. Переконана, що здобуті знання у школі допоможуть мені отримати професію моєї мрії.

Андрій МИРЧУК, ЗОШ №6

Після шкільних років ми стоїмо на порозі самостійного життя. Я хочу стати маркетологом. Мене завжди цікавив ринковий товар, різні ринки збуту, тому я обрав цю професію не просто так.

Владислав КУЧЕР, ЗОШ №6

Велике спасибі всім вчителям, які навчали мене, особливо класному керівнику Лілії Олександрівні Добровольській. Яким би не було моє майбутнє, — я хочу самостійно творити його.

Степан ВАСИЛЮК, ЗОШ №6

На мою думку, кожен повинен служити Батьківщині. Тому я хочу стати військовим. Ці одинадцять років мені добре запам’яталися, бо я отримав гарну освіту та хороших друзів.

Юлія КОРОБЧУК, ЗОШ №6

Тяжко усвідомлювати себе випускником, на душі відчувається печаль. У майбутньому я хочу стати вчителем. Хочу подякувати директору нашої школи Н.М.Кирчун і всім учителям.

Олександр ГОЛЬЦМАН, ЗОШ №6

Одинадцять років свого життя я віддав школі. Хоча і настав час розлуки, але я завжди буду пам’ятати свої улюблені уроки математики, хімії, біології. Школа дала мені гідну освіту. В майбутньому я хочу стати технологом і бути вірним громадянином своєї держави.

Юлія САВЧУК, ЗОШ №7

Я дуже рада, що навчалася у дружному класі. А також я мала гарних учителів, які дали міцну базу знань. Я дуже вдячна своїй рідній сьомій школі. Вона назавжди залишила прекрасні спогади, заклала міцний фундамент знань. Своє майбутнє я пов’язую з фінансовою сферою.

Аліна ЮШМАНОВА, ЗОШ №9

Вже позаду навчання, конспекти, години тяжкої праці. Попереду — пора звершень, самостійного життя. Бажаю всім випускникам віри в себе, і тоді життя проявить себе тільки з позитивної сторони. У майбутньому мрію відкрити власний ресторан, куди завжди запрошуватиму друзів.

Максим РАДЧЕНКО, ЗОШ №9

У минулому залишилося одинадцять років веселого, щасливого, наповненого радістю дитинства. Ці роки подарували вірних друзів, зміцнили віру в себе. Бажаю всім бути успішними в оволодінні мудрістю життя. Мрію стати інженером, побудувати не тільки красиві будинки, але й чудове життя.

Олена ТИННА, зош №9

Школа — це той берег, де залишаються щасливі роки безтурботного життя. Ми справимося зі всіма випробуваннями, бо цьому нас навчила школа. Бажаю всім випускникам здійснення мрій. У майбутньому бачу себе перекладачем. Хочу, щоб всі люди завжди мали змогу розуміти один одного.

Марина ЛАВРЕНЧУК, ЗОШ №10

Юність — це найкраща пора у житті, і починається вона у школі, якою я дуже пишаюся. Пройдуть роки, у кожного з нас буде своя життєва дорога, але в пам’яті назавжди залишаться любі, рідні вчителі. Впевнена, що завдяки їм та своїй наполегливості, я досягну своєї мети.

Марина АНСІФОРОВА, колегіум

Чітких планів на майбутнє не маю, для мене зараз здати ЗНО, напевне, — наймасштабніший план. Звичайно, хотілося б вступити на факультет журналістики, проте відкрити для себе якусь нову галузь, я в принципі не проти.

Аліна ПОДОРОЖНА, колегіум

Школа — золота пора дитинства. Вона підготувала мене до дорослого життя. Я дуже вдячна їй за те, ким я є.

Особисто я бачу себе в майбутньому корисною для суспільства людиною. Людиною з великої літери.

Андрій ЧЕРНАЧУК, колегіум

Я — випускник Новоград-Волинського колегіуму. У майбутньому планую вступити до Академії Сухопутних військ ім. П.Сагайдачного . З дитинства є така мрія — стати офіцером. Багато в чому я завдячую своїй школі.

Діана ЛИТВИНЧУК, Броницькогутянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

У своєму житті я прагну зробити багато, щоб залишити слід на Землі. Мрію стати визначним хіміком. Хочу здобути освіту в одному з провідних ВНЗ України — КНУ ім.Т.Г.Шевченка. В глибині душі я — романтик, отож мрію про подорожі.

Михайло Васильчук, Броницькогутянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Я — капітан шкільної команди з волейболу, яка чотири роки поспіль захищає честь району в області. Понад усе мрію знайти себе у цьому житті, щоб реалізувати свої можливості: отримати вищу освіту, мати цікаву роботу.

Наталія Конончук, Колодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

За роки навчання в школі брала активну участь у районних та обласних олімпіадах. Я належу до тих молодих людей, про яких кажуть, що їм пощастило. Мені пощастило на добрих вчителів. У майбутньому мрію стати вчителем іноземних мов.

Інна ШИНКАРУК, Колодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Сьогодні, коли я зробила свій остаточний вибір майбутньої професії (це професія перекладач), я також добре розумію, що справжній фахівець не повинен обмежувати себе своєю роботою, він має бути людиною духовно багатою.

Анастасія Голуб, Слободороманівська гімназія

Цікавлюся філологією, літературознавством, історією, кінематографією. Сама створюю відеофільми, буклети. Є автором багатьох учнівських проектів. Мрію стати політиком, який здатний вивести Україну на високий рівень розвитку у світі.

Олександр Матвійчук, Слободороманівська гімназія

Наполегливий, енергійний, впевнений у собі, легко досягаю поставленої мети, цілеспрямований. Властива розумова зібраність, бажання до самостійної діяльності. Люблю спорт (футбол, волейбол). Мрію стати митником.

Юлія Пузовик, Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Старанна, дисциплінована учениця. Президент учнівського шкільного парламенту. Постійна учасниця предметних олімпіад І-ІІ турів. Неодноразово посідала призові місця. Мрію стати дипломованим спеціалістом — учителем хімії та біології.

Оксана ДІДУХ, Косенівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Я — багаторазовий призер ІІ етапу предметних олімпіад з біології, правознавства, української мови. Люблю слухати музику, малювати, грати у футбол. Мрію стати перекладачем чи вчителем іноземної мови та побувати у багатьох країнах світу.

Оксана Бобер, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Маю чітку життєву позицію, здібності до написання віршів. Неодноразова призерка та переможниця предметних олімпіад. Член районного учнівського парламенту. Мрію поступити до ВНЗ та отримати професію журналіста.

Катерина Копчук, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Маю високе почуття відповідальності, активна, серйозна у своїх прагненнях, досягненні мети. Учасник та призер предметних олімпіад, обласних конкурсів та змагань. Мрію поступити до ВНЗ та отримати професію вчителя української мови та літератури.

Оксана Тарасюк, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Наполеглива у досягненні власної мети, із високим почуттям власної гідності. Кандидат МАН у галузі біології. Призер Всеукраїнських предметних олімпіад. Мрію поступити до ВНЗ та отримати професію дизайнера інтер’єру.

Дмитро Костюк, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів

Постійний призер Всеукраїнських предметних олімпіад ІІ та ІІІ ступенів 2009-2012 рр. Майбутнє вирішив пов’язати з медициною, адже вважаю професію лікаря престижною і потрібною. Бо коли ти комусь потрібний, — життя прожите недарма.

Елінар Айроян, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів

Найголовніше — я хочу бути гарною, чесною і доброю людиною. Мені подобається фармація — виготовляти, створювати нові ліки. Не хочу заглядати далеко в майбутнє. Досить того, щоб збулися ці мрії. А далі — я творець своєї долі, побудую її так, як підказує мені моє серце і виховання.

Анна Новорок, Піщівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Активна учасниця шкільних, районних олімпіад, конкурсів. Захоплююся малюванням, читанням пригодницьких романів, створенням моделей одягу. Мрію вступити до Житомирського педагогічного університету, стати вчителем початкових класів, щоб навчати і виховувати дітей.

Марина Каприця, Токарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Брала активну участь у житті школи, чуйна, доброзичлива, завжди приходжу на допомогу. Як і кожен із випускників, мрію отримати високі бали на ЗНО і вступити до ВНЗ. У майбутньому мрію стати екологом, адже саме ця професія подобається найбільше і буде корисною для суспільства.

   
  золота медаль   срібна  медаль