КОЛИ 15 НАГОРОД НЕ НАДТО ТІШАТЬ ТРЕНЕРІВ…

КОЛИ 15 НАГОРОД НЕ НАДТО ТІШАТЬ ТРЕНЕРІВ…

Вихованці новоград-волинського клубу карате-до «Січ» здобули чергову порцію досвіду виступів на всеукраїнських турнірах. Спочатку команда у складі 9 чоловік побувала на всеукраїнських змаганнях в Іллічівську (Одеська область). Згодом новоград-волинські каратисти, представляючи команди ФСТ «Спартак», міську дитячо-юнацьку спортивну школу, спортивне товариство «Колос» та збірну Новоград-Волинського району, взяли участь у міжнародному турнірі «Чернівці-OPEN». Для спортсменів вікових категорій 12-13 і 14-15 років чернівецький турнір мав статус чемпіонату України.
Учасниками змагань у Іллічівську стали спортсмени старших вікових груп — від 14 років і вище. Новоград-волинцям вдалося здобути чотири перших місця. Чемпіонами турніру стали Артем Кухарчук, Анастасія Василенко, Олександр Канарський (представник району, тренується у філії, що діє в Наталівці) та Мар’ян Парадівський. До числа призерів потрапили Ольга Павлова й Олексій Горбаченко, які посіли другі місця, а також Анатолій Овсянніков, котрий став третім у своїй категорії.
Значно чисельнішою групою звягельчани вирушили до Чернівців. Із 29 спортсменів 15 здобули нагороди. «Турнір можна було б назвати успішним, якби не так багато програних фіналів», — охарактеризував його підсумки один із тренерів Вадим Рибачок, маючи на увазі, що з 15 призерів тільки троє завершили турнір на найвищій сходинці п’єдесталу. Із них двоє — наймолодші, семирічні Богдан Бондаренко й Поліна Осіпова. Також чемпіоном у категорії 16-17 років став Анатолій Овсянніков.
Віце-чемпіонами України у категорії 14-15 років стали Олексій Пантус (Новоград-Волинський район), Ольга Павлова і Дмитро Корнійчук, для якого це був перший турнір після перенесеної травми. У категорії 10-11 років срібною призеркою змагань стала Аліна Карпишина. У категорії 16-17 років — Ігор Дем’янчук, а серед дорослих — Мар’ян Парадівський.
Досить успішно провів поєдинки турніру Максим Процепов (категорія 12-13 років), котрий тренується у наталівській філії під керівництвом молодого тренера Руслана Загривого. Максим посів третє місце.
А загалом, якщо скласти докупи здобутки новоград-волинців і представників району, то результат об’єднаної команди — четверте місце серед понад тридцяти клубів і збірних.
Олег БРЮХАНОВ