З’ЯВЛЯЮТЬСЯ ЮНІ ЗІРОЧКИ ГИРЬОВОГО СПОРТУ

З’ЯВЛЯЮТЬСЯ ЮНІ ЗІРОЧКИ ГИРЬОВОГО СПОРТУ

Нещодавно, з метою популяризації гирьового спорту серед учнів районних шкіл, на базі Чижівської школи було проведено чемпіонат району, учасниками якого стали 42 спорт­смени з Чижівки, Городниці та Слободи-Романівської. Ініціатором і спонсором турніру виступив сільський голова Чижівки Аркадій Ратушнюк, який пообіцяв зробити ці змагання традиційними, з подальшим розширенням географії учасників.
«Понад сорок спортсменів для турніру районного масштабу — це гарний показник», — прокоментував підсумки змагань для газети «Звягель» відомий місцевий гирьовик Олександр Дідовець. За його словами, відкриттям турніру став юний Микола Михнюк зі Слободи-Романівської (2000 р.н.), котрий став чемпіоном у своїй категорії. Хлопчина спромігся 80 разів виконати поштовх двох гир по 12 кг, а також у ривку набрати 180 залікових балів. «Для його віку — це солідний результат», — зазначив Олександр Дідовець.
Зрілу майстерність показали учні Чижівської школи Юрій Борячинський, В’ячеслав Лукашишин та Андрій Жигадло. Гідну конкуренцію їм склали спортсмени з Городниці.
Переможці, призери і навіть ті, хто не потрапив до призових трійок, були відзначені медалями, грамотами й подарунками. Організатори турніру висловили вдячність директору Чижівської школи Володимиру Лагодинському за допомогу при організації змагань.
Олег БРЮХАНОВ