ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ НАД «АВАНГАРДОМ» «БАРАШІ» ПОСТУПАЮТЬСЯ «КОРОСТЕНЮ»

ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ НАД «АВАНГАРДОМ» «БАРАШІ» ПОСТУПАЮТЬСЯ «КОРОСТЕНЮ»

\"ПІСЛЯУ четвертому турі чемпіонату області, що проводиться федерацією Опанащука, минулої суботи було проведено три гри. Нагадаємо, що «Авангард» у цьому турі отримав вихідний, але конкуренти не дрімали і, здобувши очки, посунули новоградську команду на четверте місце в турнірній таблиці.
ФК «Бараші» поступився вдома СК «Коростень» — 1:2. Як повідомляє сайт sportem.at.ua, вже на 15-ій хвилині гри господарі повели в рахунку. Дещо згодом вони мали гарну нагоду, щоб подвоїти перевагу, але надійно зіграв голкіпер «Коростеня», витягнувши м’яча з ближнього кута воріт. У другому таймі коростенці відігралися, реалізувавши пенальті, а за десять хвилин до кінця гри провели переможний гол — 1:2.
Третьої поспіль поразки зазнала «Зоря-Енергія» з Романова, яка поступилася в гостях ФК «Бердичів» — 2:1. Городницьке «Полісся» у виїзному матчі розгромило ФК «Прес» із Радомишля — 5:2.
Таким чином саме городницька команда очолила турнірну таблицю, маючи 7 очок після трьох ігор. Такий самий очковий багаж після трьох матчів має СК «Коростень». На третьому місці — ФК «Бараші» (6 очок після 4 ігор). Як вже згадувалося, на четвертій позиції перебуває новоградський «Авангард». У наших, так само, як і в ФК «Бердичів» — 4 очки, набрані у трьох матчах. ­Радомишльський «Прес» має 3 очки, «Зоря-Енергія» — 0 (обидві команди провели по три гри).
У наступному турі, що ­запланований на суботу, 30 червня, «Авангард» прийматиме на домашньому стадіоні нинішнього лідера — ФК «Полісся». Побачимо, чи вдасться новоградській команді перемогти й зрівнятися з городничанами за очками.
Олег БРЮХАНОВ
Фото з сайту http://sportem.at.ua