ПРОХОДИМО МЕДИЧНИЙ ОГЛЯД!

Шановні жителі Новоград-Волинщини!
Адміністрація міськрайТМО нагадує, що, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26.05.2010 р. «Про поліпшення проведення диспансерних оглядів населення області» та наказу УОЗ ОДА «Про організацію та моніторинг проведення диспансерного огляду населення області» в міськрайТМО розроблені заходи щодо організації та моніторингу диспансерного огляду населення у 2012 році.
Для проведення профілактичного огляду мешканців району розроблено графік виїздів бригад фахівців міськрайТМО відповідно до програми загальної диспансеризації. Враховуючи, що бюджетних коштів для матеріально-технічного забезпечення проведення загальної диспансеризації не вистачає, адміністрація міськрайТМО звернулася до голови правління Благодійного Фонду «Майбутнє Полісся» Володимира Литвина з проханням допомогти у виділенні коштів на цей захід, на що отримали згоду.
Проведення медичних оглядів мешканців сіл Новоград-Волинського району розпочинається з 02.07.2012 р. у селах Лебедівка, Яворівка, Кам’яний Майдан, Миколаївка, Барвинівка, Тальки і триватиме наступні три місяці, згідно з розробленим графіком, який буде повідомлено через ЗМІ та оголошення на місцях.
Бригада лікарів уважно огляне кожного пацієнта, детально розпитає про всі аспекти здоров’я, проаналізує результати обстеження, зробить необхідні висновки та заключення, а при потребі — дасть направлення на додаткові обстеження і консультації профільних спеціалістів у міськрайТМО.
Основна мета проведення медичних оглядів — виявлення соціально небезпечних захворювань. Таких як туберкульоз, онкопатологія, серцево-судинні захворювання, які підвищують смертність і суттєво впливають на тривалість життя.
Шановні мешканці району!
Зберегти і продовжити своє життя можливо в разі виявлення захворювань на ранніх стадіях і своєчасного проведення лікування.
Враховуючи, що літньої пори жителі сіл мають багато роботи і мало вільного часу, адміністрація міськрайТМО вирішила наблизити можливість проходження медичного огляду до вашого місця проживання. Тож просимо вас подбати про власне здоров’я і обов’язково пройти медичний огляд.
Адміністрація Новоград-Волинського міськрайТМО