У ЖИТОМИРІ БАНДИТИ РОЗСТРІЛЯЛИ РОДИНУ

У Житомирі невідомі розстріляли родину приватного підприємця, проникнувши рано-вранці до його будинку. Загинули 50-річна дружина та 6-річний онук, 27-річну дочку госпіталізовано у важкому стані до лікувального закладу. Самого господаря у той час не було вдома.
1 липня до Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про те, що близько 09.00 бригадою швидкої медичної допомоги в обласному центрі констатовано смерть жінки та малолітньої дитини. За попередніми даними, причинами стали вогнепальні поранення.
На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Корольовського райвідділу та обласного управління.
Було встановлено, що потерпілими є 50-річна власниця цього ж будинку та її 6-річний внук. Також від дій невідомих постраждала дочка господарів, 1985 року народження, яку із тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень доставлено до реанімаційного відділення місцевої лікарні.
Як з’ясувалось у ході перевірки, господар будинку, приватний підприємець, близько 06.30 поїхав з дому у справах. Повернувшись близько 09.00, виявив поранених та загиблих рідних.
На території області було введено в дію спеціальні оперативні заходи під умовною назвою «Сирена».
Слідчим управлінням УМВС за даним фактом порушено кримінальну справу за п.п.1, 2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство двох і більше осіб, малолітньої дитини), ч.2. ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
На даний час тривають слідчо-оперативні заходи міліції, спрямовані на встановлення підозрюваних, причетних до вчинення цього зухвалого злочину. До його розкриття, яке перебуває на особливому контролі, залучені оперативники управління карного розшуку обласного управління, експерти Науково-дослідного екпертно-криміналістичного центру, Корольовського райвідділу та низка інших підрозділів. Відпрацьовуються відразу декілька версій, перевіряється широке коло осіб. Уже проведено опитування жителів сусідніх будинків, відвідувачів розташованих неподалік торговельних закладів тощо.
СЗГ УМВС України в Житомирській області