АРХІЄПИСКОП НИКОДИМ ПРИВІТАВ ЛЬВІВСЬКОГО АРХІПАСТИРЯ ІЗ ДНЕМ НЕБЕСНОГО ПОКРОВИТЕЛЯ

28 червня, у День пам’яті блаженного Августина, єпископа Іпонійського, архіпастир Львівського краю Високопреосвященніший архієпископ Августин святкував свій черговий День небесного покровителя. Урочистості розпочалися святковою Божественною Літургією, яка була звершена у Свято-Георгіївському кафедральному соборі міста Львова. Богослужіння очолив Високопреосвященніший Вікентій, митрополит Ташкентський і Узбекистанський. Запрошеному гостю співслужили ієрархи як української православної церкви, так і ближнього та дальнього зарубіжжя.
У цей день чимало вірян прийшло привітати свого владику та помолитись за його довголіття. По завершенні Божественної Євхаристії, всечесні архіпастирі привітали свого собрата із Днем ангела, побажали міцного здоров’я, духовної та фізичної наснаги, а також Божого благословіння на нелегкому архіпастирському шляху.
Вітаючи Владику Августина, архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим подякував львівському архіпастирю за запрошення, побажав довгих років життя, милості та заступництва Божого, а також вручив образ Божої Матері.
Прес-служба Житомирської єпархії