ХРОНІКА 30/2012

РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ПП КОВАЛЬ
Уночі з 14 на 15 липня невідомі особи в масках увірвалися в приміщення охорони ПП Коваль, що по вул.Лубчицька, і, вдаривши металевим прутом по голові охоронця, зв’язавши йому скотчем руки та ноги і затиснувши кляпом рота, викрали металевий сейф із документами та грошима.
На місце злочину виїжджала оперативна група на чолі з Л.М.Клімчуком, виконуючим обов’язки першого заступника начальника Новоград-Волинського МВ. З місця події були вилучені суттєві речові докази. Слідство за цією справою триває.
ВИКРАДЕННЯ ТВАРИН
У ніч із 17 на 18 липня невідомі викрали з присадибної ділянки одного із сіл району двох тримісячних козенят.
А в ніч із 18 на 19 липня із сараю дачного масиву «Случ», що в селі Гульськ, було викрадено двох індиків. За фактом цих крадіжок проводиться перевірка.
ГІДНИЙ ВЧИНОК ЗВЯГЕЛЬЧАНИНА
Близько 18 години по вул.Ушакова був здійснений розбійний напад на жительку міста, котра того дня поверталася з роботи. Невідомий чоловік підбіг до неї ззаду і, вдаривши тупим предметом по голові, відібрав у жертви сумочку.
Проте чоловік, котрий проходив поруч, кинувся за зловмисником і, наздогнавши його, відібрав сумочку та повернув її потерпілій. Однак затримати лиходія йому не вдалося.
На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи зі встановлення особи злочинця.
ВИКРАДЕННЯ ВАЛЮТИ
23 липня до міського відділу міліції надійшла заява від мешканки міста про те, що цього дня, в обідню пору, невідома особа на ринку «Тандем» викрала з її сумочки 2000 євро та 140 гривень. Крадія розшукують.
ШПРИЦ ЗІ СВІТЛО-ЖОВТОЮ РІДИНОЮ
24 липня в чергову частину Новоград-Волинського МВ надійшов рапорт від В.М.Вишневського, командира взводу ППС, про те, що по вул.Воїнів-інтернаціоналістів було затримано новоград-волинця, при поверхневому огляді якого було виявлено медичний шприц, наповнений світло-жовтою рідиною, схожою на наркотик. За даним фактом проводиться перевірка за ст.309 ч.1 КК України.
А.ПАВЛІЧЕНКО, начальник Новоград-Волинського МВ УМВС у Житомирській області