ВІТАННЯ 30/2012

ВІТАННЯ 30/2012



















































1 серпня святкуватиме свій 75-річний ювілей дорога нам людина — Петро Никифорович АЛЕКСІЙЧУК


Хай сонце світить вам завжди, і вік ваш за 100 літ минає та на поріг вам в рідний дім хвороб і старість не пускає. Щоб не боліли натруджені руки, хай гордістю будуть вам діти й онуки. І завжди збігаються наші дороги до отчого дому, до рідних порогів. Низький вам уклін.


Син, невістка, дочка, зять та онуки



28 липня святкує свій День народження завідувач діагностичним відділенням міськрайТМО, депутат міської ради від Народної Партії, Юрій Михайлович ДЕБИЧ


Прекрасна, скромна людина, чудовий фахівець, умілий керівник і організатор. Бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму, вдячності від пацієнтів, підтримки підлеглих та друзів.


З повагою виконавчий комітет міської організації Народної Партії



27 июля празднует свой первый год рождения наш первый любимый сыночек, внучок Константин Андреевич АНТИПЧУК


Этот день наш — самый главный из всех дней на свете. Ведь для папы и для мамы главное — их дети. Этот день — твой День рожденья, наш сынок любимый. Счастья, радости, везенья пожелать хотим мы. Будь здоровым, умным, смелым, всей семье на радость. Чтоб тебе любое дело с лёгкостью давалось.


С любовью мама, папа, бабушки, дедушки и все родные



Поздравляю с юбилейным Днем рождения любимую доченьку Юлию ЛЕПСКУЮ


Пусть от счастья всегда сияют твои глаза, ликует сердце и поет душа!


Мама



28 липня зустрічає 55 років Валентина Володимирівна КУЗМІНСЬКА


Нехай тривоги й болі всі Вас обминають, і лиш любов і радість сходять на поріг. Хай щастя і здоров’я Бог Вам посилає, й душі не згасне світлий оберіг.


Колеги



25 липня святкувала свій ювілей Віта Петрівна ПЕТРЕНКО с.Чижівка


З Днем народження щиро вітаємо. Щастя й здоров’я тобі ми бажаємо. Хай сміється доля, як калина в лузі, нехай будуть поруч добрі, вірні друзі, нехай тебе щастя, як дощ, обливає, нехай тебе радість завжди зустрічає. Нехай тебе любить, хто милий душі, цього ми бажаєм тобі від душі.


Мама, папа, сестра з сім’єю



1 августа поздравляем нашу любимую девочку с 16-летием Екатерину СЕМЕНЮК


Интересной жизни, классной,

Начинаний и побед!

Возраст твой такой прекрасный,

Веселись в 16 лет!


Родители и все родные



25 июля праздновала юбилей самая дорогая в мире мама, жена, теща, бабушка Клавдия Николаевна МАРЧЕНКО


Мамочка наша родная! Эти нежные строки тебе. Самой милой и самой красивой, самой нежной на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходят, пусть болезни пройдут стороной. Мы весь мир поместили б в ладони и тебе подарили одной. Но и этого было бы мало, чтоб воздать за твою доброту. Мы всю жизнь, наша милая мама, пред тобой в неоплатном долгу. Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила, что горе и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желаешь ты нам. Красива, заботлива, сердцем нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна!


С уважением муж, зять, дочка, внуки



25 липня зустрічали свої ювілеї Дмитро Петрович ГОПАНЧУК — 30 та Лідія Іванівна ГОПАНЧУК — 60!


Від щирого серця бажаєм здоров’я — без нього немилі діла. В здоров’ї — багатство і радість, і сила, і більшого щастя на світі нема. Хай Матір Божа береже Вас всюди, нехай шанують добрі люди, нехай обминають всі болі й тривоги, хай довгою буде життєва дорога.


Ті, хто вас любить



28 червня святкує свій ювілей Галина Іванівна ДЕЙНЕКА — 50 та її брат — Володимир Іванович ГОМАНЮК — 45!


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичим у спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей, а ласка — від Бога.


З любов’ю всі рідні


 

Шановні новоград-волинці, учасники та гості Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела»!


26 років у Новограді-Волинському, на батьківщині великої української поетеси Лесі Українки, проходить колоритне, яскраве і незабутнє Міжнародне свято літератури і мистецтв «Лесині джерела». Свято, яке об’єднує, згуртовує і плекає таланти нашого краю, популяризує і підносить їх не лише до загальнодержавного, а й до міжнародного рівня, на яке прибувають люди з усіх куточків світу, черпають наснагу і натхнення від «Лесиних джерел». Здійснилися пророчі слова нашої славетної землячки: «Будуть приходити люди — убогі й багаті, веселі й сумні, радощі й тугу нестимуть мені, їм промовляти душа моя буде».

Щиро вітаю жителів нашого краю, його гостей та учасників Міжнародного літературно-мистецького свята «Лесині джерела»! Нехай ця подія додасть усім наснаги на творчість, на добрі справи, нехай об’єднує і гуртує заради процвітання нашого славного Поліського краю та щасливого майбуття нашої держави!


Голова Верховної Ради України Володимир Литвин


 

Шановні новоград-волинці та гості нашого міста!


Сердечно вітаємо вас із Міжнародним святом літератури і ­мистецтв «Лесині джерела», яке двадцять шостий раз прийшло на нашу благословенну Поліську землю, увійшло у наші душі і серця незгасною любов’ю до слова Лесі Українки, народної пісні, чудових звичаїв наших предків, історії рідного краю.

Наше древнє місто в дні «Лесиних джерел» стає серцем поезії та запального танцю, місцем високого духовного спілкування гарних та творчих людей України, гостей із далекого та близького зарубіжжя. Це щастя жити і творити на Лесиній землі, передавати скарби українських традицій прийдешнім поколінням. Трьохденне яскраве дійство робить Лесине слово ще ближчим для тисяч людей, відкриває нові імена та таланти.

Тож нехай живильна сила Лесиних джерел торкнеться кожної душі, знайде місце у наших серцях. Хай затишно і радісно буде кожному з вас на цьому прекрасному святі!

Нехай у ваших душах ніколи не міліє джерело добра, краси, любові та високої духовності. Нехай творчий неспокій, невтомна працьовитість, щира вдача і любов до рідного краю, на підвалинах яких справіку зростали і квітли яскраві таланти нашого Полісся, ніколи не полишають Вас і наснажують на нові звершення.

Зичимо Вам злагоди у родинах, добробуту та міцного здоров’я!

Гарного Вам настрою, приємних вражень та веселих розваг!


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради