ХТО Ж ДОПОМОЖЕ, ЯК НЕ СВІЙ?!

Саме з такими словами на адресу нашого земляка підписалася у підтримку на висунення в кандидати у депутати до Верховної Ради України Володимира Литвина Ольга Подолянчук, жителька віддаленого села Тальки, Новоград-Волинського району. І ці міркування простої, мудрої селянки підтримали ще 90 тисяч виборців мажоритарного округу №65, до якого входять місто Новоград-Волинський, Баранівський, Червоноармійський, Новоград-Волинський та Ємільчинський райони.
Така величезна довіра свідчить про те, що всі ті добрі справи, які робив, робить і продовжуватиме робити для всього регіону Володимир Литвин, мають належну оцінку в його земляків. Капітальні ремонти садочків, шкіл, лікарень, будівництво доріг, відновлення електро­мереж, проведення газифікації — реалізація цих затратних проектів наочно доводить, що Володимир Литвин не відірвався від рідної землі, що він завжди живе її турботами.
Майже 43 тисячі виборців Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району знову хочуть бачити Володимира Литвина у Верховній Раді, дати йому можливість і надалі продовжувати працювати на благо рідного краю!
Лариса ГЕМБАРСЬКА