ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДСЬКОСТІ МІСТА НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО

Шановні новоград-волинці!
Ми обурені тими подіями, які відбуваються в Новограді-Волинському незадовго до виборів. Зокрема, 22 серпня вулицями міста розповсюджувалися анонімки (без будь-якого підпису і вихідних даних), які паплюжили нашого земляка, Голову Верховної Ради України Володимира Михайловича Литвина. Хто ховається за цією відвертою цинічною брехнею, надрукованою на дорогому папері, що її, порушуючи, всі норми закону і права, розповсюджували дорогооплачувані найманці? Той, хто боїться поглянути людям в очі, той, кому нічого сказати всім нам, новоград-волинцям, конкретного про власні справи і діяння, проте злість, заздрість і жадоба наживи будь-якою ціною викорінили у анонімника всі почуття людяності, гідності і патріотизму. Всі ці люди ніяк не можуть дочекатися — коли ж нарешті припиниться вся ота велика допомога, яку протягом багатьох років надає Володимир Литвин рідному краю, і роблять для цього все можливе і неможливе. Подібні анонімки — ще один доказ цьому. Цинічні брехуни не погребували і найсвятішим — безмежною любов’ю Володимира Михайловича до своєї матері, називаючи всі оті наклепи «помстою». ­Помстою — за добро? За повагу звягельчан до свого земляка, за визнання його та підтримку у всіх ­починаннях і справах?
Зрозуміло, що ці анонімки — тільки початок того великого бруду, який планують вилити у ході цієї виборної кампанії на Володимира Литвина. Вилити тут — у його рідному домі, на його рідній землі, намагаючись забруднити і наші з вами серця, шановні новоград-волинці.
Тож давайте всі разом не допустимо цього кричущого свавілля — об’єднаємося проти брехні і цинізму, доведемо, що всі ми — єдина громада, яка вміє захищати своїх патріотів, вміє захищати свою гідність і честь.
Від громади міста:
Андрій Гордійчук, ветеран праці; Петро Фатенко, голова районної ветеранської організації; Віра Римська, директор музею Лесі Українки, Заслужений працівник культури; Володимир Загривий, міський голова; Василь Борис, головний лікар Новоград-Волинського міськрайТМО, Заслужений лікар України; Денис Шутов, директор Молодіжного центру, композитор, виконавець соціального репу; Павло Ліневич, директор ІМЦ, ­голова об’єднання громадських організацій Новограда-Волинського; Володимир Герус, приватний підприємець; Сергій Мельник, депутат міської ради, головний обласний тренер з вільної боротьби.