УСПІХ ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ

УСПІХ ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ

Одним із завдань інформаційно-методичного центру міста Новограда-Волинського є залучення педагогічних працівників до узагальнення та поширення педагогічного досвіду. Саме з цією метою на сайті та в електронній розсилці ІМЦ повідомляється про різнопланові методичні заходи та конкурси. Ще у лютому було оголошено проведення професійного Всеукраїнського конкурсу «Історія успіху учителів та дітей — учасників освітніх програм корпорації Іntel в Україні». Конкурс дав змогу його організаторам визначити найкращі історії досягнень успіху у професійній діяльності педагогів за допомогою оволодіння різноманітними програмами Іntel.
У конкурсі взяли участь 85 чоловік із 17 областей України. Відгукнулася на пропозицію ІМЦ участі у конкурсі та проявила ініціативу вчитель інформатики ЗОШ №9 І.М.­Нюкало. За підсумками конкурсу, які нещодавно повідомило поважне журі, робота Ірини Миколаївни потрапила в десятку призерів і нагороджена не лише сертифікатом, а й наданням можливості взяти участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Обдаровані діти — інтелектуальний потенціал держави», яка відбудеться 25-29 вересня 2012 р. в пансіонаті «Ай-Тодор-Юг», смт.Гаспра (м.Ялта) АР Крим. Організаторами конференції ­виступають Національна академія педагогічних наук України, Інститут обдарованої дитини НАПН України, а також Національний центр «Мала академія наук України».
Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки вітає Ірину Миколаївну з перемогою, бажає успіхів на професійному й творчому шляху! Сподіваємося, що досвід вчителя стане прикладом для майбутніх учасників освітніх програм Іntel з міста Новограда-Волинського!
Н.БУЧИНСЬКА, методист ІМЦ