ВОЛОДИМИР ЛИТВИН: «Я РОБЛЮ ВСЕ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ДАТИ ЛЮДЯМ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ»

ВОЛОДИМИР ЛИТВИН: «Я РОБЛЮ ВСЕ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ДАТИ ЛЮДЯМ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ»

\"ВОЛОДИМИРОсобливістю Барвинівки є створене на її землях сільськогосподарське підприємство «БЕТЕК», на поля якого його власники запросили Володимира Литвина, аби поділитися своїми планами та заручитися його підтримкою на майбутнє, адже відомо, що сприяння вкладенню інвестицій у наш регіон та створення нових робочих місць, В.М. Литвин заявляє як одне зі своїх основних завдань і успішно працює в цьому напрямку.
Директор підприємства «БЕТЕК» Віктор ­ФАРАФОНОВ розповів, що в цей бізнес вкладені українські інвестиції:
— В основному, ми спеціалізуємося на ягідних культурах — це малина і чорниця щиткова. Крім того, вирощуємо кукурудзи 850 гектарів, 200 гектарів сої, а всього ми орендуємо 1300 гектарів землі на площах Барвинівської сільської ради. Продаємо свою продукцію на оптових ринках України. Зараз її бере Крим — щодня відправляємо на півострів півтори тонни малини.
На підприємстві створено близько ста робочих місць (залежно від сезону ця цифра змінюється). Механізатори влітку у нас отримують до семи тисяч гривень, а взимку, коли роботи практично немає, все одно виплачуємо нашим робітникам мінімальні оклади.
Уважно вислухавши директора, Володимир ЛИТВИН зауважив:
— Це підприємство — чудовий приклад того, як можна успішно розвивати село, створюючи у ньому робочі місця. Я ставлю перед собою завдання сприяти тому, щоб у кожному населеному пункті було створене бодай одне працююче підприємство. Показово, що з Барвинівки селяни на заробітки не їдуть, бо є вдома робота, вони поруч з дітьми і родинами. Вирішивши це питання, ми вирішимо проблему соціального комфорту. Я роблю і робитиму все для того, щоб наш регіон став сприятливим для інвестицій, для бізнесу, який дає людям робочі місця.
Лариса ГЕМБАРСЬКА