КАНДИДАТ У ДЕПУТАТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МАХІНОВ МИХАЙЛО КОСТЯНТИНОВИЧ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №65

КАНДИДАТ У ДЕПУТАТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ МАХІНОВ МИХАЙЛО КОСТЯНТИНОВИЧ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №65

\"КАНДИДАТБІОГРАФІЯ
Махінов Михайло Костянтинович народився 15 листопада 1957 року у сім’ї військовослужбовця. Громадянин України. Освіта вища. Володіє українською, російською, німецькою мовами.

  • 1964-1975 рр. — навчався у середніх школах м. Перлеберг (НДР), школі №5 міста Новограда-Волинського.

  • 1975-1996 рр. — служба у Збройних Силах. У 1979 р. закінчив Львівське вище військово-політичне училище.

  • 1989 р. — закінчив військово-політичну академію у Москві. Проходив службу на різних посадах. Підполковник.

  • Після звільнення у запас заснував компанію «Юнік Фарма», де працює до сьогодні директором. Президент Федерації настільного тенісу Житомирської області. Переможець номінації «Меценат року». Одружений, має двох доньок, двох онучок.

  • Нагороджений трьома орденами Української православної церкви, срібною медаллю Міжпарламентської асамблеї країн СНД — за видатні успіхи в розвитку міжнародного підприємництва.


ЗВЕРНЕННЯ ДО ВИБОРЦІВ
Я йду в депутати! Прийняв це рішення тому, що не згоден з економічною і соціальною політикою діючої влади, фактичною відсутністю боротьби з корупцією, хабарництвом, які руйнують підвалини державності України, зі зневагою до традицій, культури і мови українського народу зі сторони тих, хто обіцяв покращання стандартів життя в найближчому майбутньому.
Я маю досвід організаційної роботи і успішної господарської діяльності.
Створене мною підприємство «Юнік Фарма» — одне з лідерів вітчизняного виробництва та постачання товарів медичного призначення. У наших працівників — найвища заробітна плата в Житомирській області і повне соціальне забезпечення. Це предмет моєї гордості!
Два десятиліття народ України очікує на краще життя. Люди, тяжко працюючи, отримують за роботу мізерні заробітні плати з пенсіями, на які неможливо прожити. Середній та малий бізнес, який у будь-якому цивілізованому суспільстві складає основу добробуту держави, кинуті напризволяще. За таких обставин відсутність страхової медицини, відсутність іпотечного кредитування на при­дбання житла, гарантій праці робить нас нацією без майбутнього. Потрібні радикальні зміни у владних структурах. Серед людей нашу Верховну Раду інакше як «Верховною зрадою» вже і не називають. Корупція, хабарництво, продажність — норма поведінки «слуг народу» в її стінах.
До парламенту повинні прийти молоді вчені, юристи, економісти, успішні бізнесмени, політологи-аналітики. Інтелектуальний потенціал цих людей дасть можливість приймати законодавчі акти, спрямовані на економічний і соціальний розвиток держави, а не для задоволення інтересів купки багатіїв.
Житомирщина стала моїм рідним краєм. Тут я навчався в школі, служив у Збройних Силах. Тут народилися і виросли мої діти й онучки. Тут похований мій батько. Тут живе моя велика родина, близькі мені люди. Це — край, де живуть і працюють тисячі моїх колег, друзів і знайомих. Тут — моє коріння!
Я вважаю, що на довіру заслуговує не той, хто багато розмовляє, обіцяє й роздає «блага» за рахунок держави, а той, хто працює. І працює добре!
Я ніколи не давав обіцянок, а завжди працював. Працював чесно, з чистими руками.
У разі обрання мене до Верховної Ради, я докладу усіх зусиль для того, щоб Україна стала розвинутою державою, Житомирщина — багатшою, а кожен громадянин — заможнішим.
З повагою та вірою в майбутнє М.МАХІНОВ