Кривава розборка на кухні

14.10.2012 року, о 20 годині 15 хвилин, у чергову частину Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення з приймального відділення Новоград-Волинського ТМО про те, що надавалась медична допомога громадянину Т., 01.05.1974 р.н., уродженцю та мешканцю с.Гульськ, Новоград-Волинського району, українцю, громадянину України, непрацюючому.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група у складі відповідального по Новоград-Волинському МВ Лисенка В.В., слідчого Нагаль О.В., о/у СКР Гуланова Д.В., спеціаліста-криміналіста Барабащук О.С., ДІМ Коржовського Р.А.
У ході проведених заходів було встановлено, що 14.10.2012 року, близько 19 години, громадянин К. 31.03.1960 р.н., уродженець та мешканець с.Гульськ Новоград-Волинського району, громадянин України, українець, непрацюючий, перебуваючи в кухні за місцем проживання, на грунті неприязних стосунків кухонним ножем наніс один удар в область грудної клітки гр.Т., в результаті якого той отримав тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітки, пошкодження крупних судин, тканини легень, перикарда та доставлений до реанімаційного відділення Новоград-Волинського ТМО.
У ході огляду місця пригоди вилучено ніж, верхній одяг гр.К., кров.
К. затриманий та доставлений до Новоград-Волинського МВ для вирішення питання про обрання запобіжного заходу.
За даним фактом ведеться перевірка Новоград-Волинським МВ за ст.15, ч.1 ст.115 КК України.
А.ПАВЛІЧЕНКО, начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області, підполковник міліції