www.zvyagel.com.ua









free counters Яндекс.Метрика
Украина онлайн


Тестодром 6/2021

12 Лютого 2021 | Оприлюднив: | 14 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Портрет, написаний із самого себе. А. Самопал. Б. Дзеркальник. В. Автопортрет. Г. Натюрморт.
  2. Які санкції застосовуються до боксера, який використав заборонений прийом? А. Жовта карточка. Б. Кутовий удар. В. Штрафні очки. Г. Заміна гравця.
  3. Чим Давид вразив Голіафа? А. Красою. Б. Співом. В. Хорошими манерами. Г. Каменем.
  4. Символу якого знаку зодіака необхідно мати отруйне жало? А. Скорпіон. Б. Рак. В. Діва. Г. Стрілець.
  5. Кого автори пригодницьких романів нарекли лицарями плаща й кинджала? А. Мушкетерів. Б. Шпигунів. В. Тореадорів. Г. Ілюзіоністів.
  6. Найменший із горіхів. А. Фундук. Б. Грецький. В. Кокосовий. Г. Кедровий.
  7. Хто придумав «Танець із шаблями»? А. Пол Маккартні. Б. Петро Чайковський. В. Ігор Крутой. Г. Арам Хачатурян.
  8. В автомобілів якої з країн реєстраційний знак SLO? А. Словенія. Б. Словакія. В. Свазіленд. Г. Сингапур.
  9. У якому році відбувся поділ на православну й католицьку церкви? А. 1027 р. Б. 1054 р. В. 1109 р. Г. 1128 р.
  10. «Якщо людина зробила тобі зло — ти дай їй цукерку, вона тобі зло — ти їй цукерку. І так до тих пір, поки в цій потворі не ...» (Ф.Раневська) А. Зникне бажання робити зло. Б. Виникне бажання робити добро. В. Злипнеться рот. Г. Розвинеться цукровий діабет.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №5: 1. В. 2. В. 3. Г. 4. А. 5. Б. 6. Г. 7. Г. 8. Б. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,