Чергова медаль Олександра Фоміна

Чергова медаль Олександра Фоміна

Звягельський боксер Олександр Фомін став бронзовим призером Міжнародного турніру, що відбувся у Києві і був присвячений річниці ви­зволення міста від німецько-фашистських загарбників.
Єдиний представник Новограда-Волинського на цьому турнірі, виступаючи в категорії 75 кг, провів чотири поєдинки. На шляху до нагороди Олександр Фомін спочатку здолав боксера з Чернівців, далі — чемпіона Молдови у цій категорії. У третьому бою під важку руку Олександра потрапив боксер із Полтави — бій було завершено достроково за явної переваги звягельчанина.
У поєдинку, в якому на кону стояв вихід до фіналу, Олександру Фоміну довелося зустрітися зі столичним спорт­сменом. Судді за очками віддали перевагу киянину, який зрештою і став чемпіоном. Олександр Фомін отримав медаль за третє місце.
Відзначимо, що Житомирщина не залишилася без чемпіона — у ваговій категорії 69 кг переможцем змагань став житомирянин Сергій Дворнін. А загалом на турнір було заявлено понад сто учасників із України, Росії, Білорусі й Молдови.
Олег БРЮХАНОВ