Вітання 48/2012

Вітання 48/2012























































Вітаємо голову Новоград-Волинської районної державної адміністрації Сергія Івановича Лавренюка з Днем народження, яке відзначатиме 6 грудня


Обов’язки голови райдержадміністрації передбачають високу відповідальність та працездатність, вміння ефективно працювати на користь громади, відстоювати свою думку і, водночас, знаходити компроміси.

Усіма цими якостями, безумовно, володіє Сергій Іванович.

В цей святковий день бажаємо Вам, Сергію Івановичу, подальших успіхів у праці, наснаги та нових здобутків на ниві державницької діяльності, щоб Ви ніколи не зупинялися на досягнутому і максимально реалізували свій творчий і діловий потенціал.

Зичимо міцного здоров’я на довгі роки, незгасної енергії, душевного комфорту, особистого щастя.


З повагою виконавчий комітет міської організації Народної Партії



27 листопада святкував свій прекрасний ювілей Віктор Конкордійович МИХАЙЛОВСЬКИЙ


Вже сивий туман покриває волосся, вже діти дорослі й онуки ростуть, а серце таке молоде ще і досі, і руки спочинку ніяк не знайдуть. Спасибі, рідненький, за вічну турботу, за щире бажання добра нам усім. Хай серце ще довго у грудях палає, а руки, мов крила, нас пригортають. Щоб здоров’я було, щоб жили — не тужили, Ви найбільшого щастя в житті заслужили. Ми дякуєм Богу, що Ви у нас є, хай силу й здоров’я Господь Вам дає.


З повагою дружина, діти, онуки



2 грудня святкує ювілей Андрій Олексійович ВАСИЛЕНКО, а 5 грудня святкує День народження його дружина — Інна Миколаївна ВАСИЛЕНКО


Любі наші, ми щиро вітаємо вас зі святом. Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Нехай ваша життєва стежина буде встелена добром, достатком, вдячністю, повагою. Хай Бог від бід охороняє, а Мати Божа благословляє на дов­гий вік, на многії літа.


З любов’ю та повагою мама, тато, синочок Владислав, донечка Анастасія



2 грудня вітаємо з 50-річчям лісничого Пилиповицького лісництва Миколу Мартиновича МАЛИНОВСЬКОГО


Нехай душа у Вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом Вас завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, без чого не складається життя, — любов, здоров’я, щастя, дружба та вічно не старіюча душа.


Колеги і працівники лісу



2 грудня святкує 65-річчя Катерина Василівна МАТВІЙЧУК


Мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у Вас було. Щоб смутку не знали, ми просимо долі, добра Вам і радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З любов’ю діти, онуки, зяті, невістка



2 грудня вітаємо з 60-річчям найкращого батька і дідуся — Миколу Івановича СЛІЖИНСЬКОГО


День сьогодні гарний і поважна дата. Хочемо ми разом привітати дідуся і тата. Ти — господар в домі, голова в родині, ти — наша опора у скрутну хвилину. Ми тобі бажаєм міцного здоров’я, і очі щоб світились щастям та любов’ю. Щоб усі бажання у житті збувались, лише добрі люди всюди зустрічались. Вдома і в роботі був завжди порядок, злагода в родині, і в сім’ї — достаток. Любим тебе дуже, міцно обнімаєм і від всього серця щиро всі бажаєм: при здоров’ї й щасті до ста літ прожити,щоб
своїх онуків міг ти одружити!


З повагою, шаною і любов’ю діти та онуки



1 декабря отмечает 50-летний юбилей Валентин Иванович ПИНЧУК


Пусть дети растут, чтоб гордился ты ими, пусть ласковой будет родная жена, мы знаем, что ты — настоящий мужчина, бери всё от жизни, она ведь одна!


Мама, сестры и родные


 

26 листопада відсвяткувала свій ювілей Наталія Миколаївна ОРИЩУК з с.Дідовичі


Вітаємо тебе з ювілеєм! Бажаємо погожих тобі днів. Щасливої долі, радості стільки, як квітів у полі. Усмішок глибоких, як дно океану. Великого щастя, без зла й обману. Хай Матір Божа тебе охороняє. А Господь щастя і сили посилає. Хай завжди ведеться з легкої руки. На добрі і довгі безхмарні роки.


Батьки, сестра, брат з сім’ями, чоловік, діти


 

Подяка


Щиро дякуємо від душі за врятоване життя працівникам травматологічному та реанімаційного відділень, колективу ТОВ «Новоградтранссервіс», школярам 6-Б і 7-А класів та їх батькам, класним керівникам, педагогічному колективу школи №2, близьким, друзям, знайомим за чуйність, турботу, моральну та матеріальну допомогу у підтримці та лікуванні Володимира ­Васильовича Приймака. Нехай Господь нагородить вас усіх здоров’ям, щастям, злагодою й миром і завжди береже вас та ваші сім’ї від
біди.


З повагою сім’я Приймаків


 

Товариші генерали, офіцери, сержанти та солдати! Шановні працівники Збройних Сил України! Дорогі ветерани війни та військової служби!


Вітаю з Днем Збройних Сил усіх, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі України.

Я хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать українському народові. Сьогодні — Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.

Переконаний, що навіть у найскладніших умовах ви залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.

Дорогі ветерани війни та військової служби!

Це з Вашою допомогою молоді воїни вчаться бути справжніми патріотами рідної землі. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Бажаю всім Вам добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. Щастя, добра та злагоди Вам і Вашим родинам, дорогі воїни та ветерани, миру, спокою, надії на світле майбутнє та божої благодаті на всій українській землі.


П.Литвин, командир 8-го армійського корпусу, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант


 

Від щирого серця поздоровляю Вас з Днем Збройних Сил України!


Наші військовослужбовці сьогодні професійно виконують складні завдання у численних миротворчих місіях, беруть участь у знешкодженні смертельно-небезпечних боєприпасів воєнних часів. Успадкувавши славні традиції минулих поколінь захисників Вітчизни, українська армія стала доброю школою мужності для сотень тисяч молодих громадян нашої держави.

Воїни-гвардійці в напруженій повсякденній діяльності опановують предмети бойового навчання, вдосконалюють практичні навички та роблять все від них залежне, щоб славетна історія з’єднання не закінчувалась. На сучасному етапі розвитку Збройних Сил України, наша 30-та окрема механізована бригада є однією з найбоєздатніших військових частин. Про це свідчить і висока оцінка керівного складу органів військового управління, адже бригада два роки поспіль була визнана кращою серед частин Сухопутних військ Збройних Сил України.

З нагоди Дня Збройних Сил України дякую ветеранам війни, Збройних Сил, місцевим органам державної влади, громадським організаціям, творчій інтелігенції за турботу про особовий склад, значний внесок у виховання нинішнього покоління захисників Батьківщини.

Бажаю військовослужбовцям, працівникам Збройних Сил, ветеранам, членам їх сімей щастя, миру і злагоди, міцного здоров’я, оптимізму, нових успіхів у плідній праці в ім’я зміцнення могутності нашої України. Зі святом Вас!


О.Нестеренко, начальник Новоград-Волинського гарнізону, командир 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади, гвардії полковник


 

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури!


Щиро вітаємо вас із Днем працівників прокуратури. Від вас, вашої праці великою мірою залежить збереження політичної стабільності, спокою, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист громадян від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини.

Встановлене Указом Президента України у 2000 році, це свято підтверджує важливість функціонування інституту прокуратури на сучасному етапі розвитку України. Воно є проявом шани та поваги з боку держави до всіх, хто стоїть на сторожі конституційних прав та свобод громадян.

Від щирого серця бажаємо вам непохитності у служінні Правді та подальших професійних досягнень! Хай любов рідних зігріває ваше серце і налаштовує на нові перемоги!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Йосипа Івановича ПОЛІЩУКА — 30.11.1927 р.н.

Людмилу Василівну ГАРБОВСЬКУ — 02.12.1950 р.н.

Миколу Дмитровича ЯЩЕНКА — 04.12.1926 р.н.

Миколу Петровича САХНІШИНА — 05.12.1927 р.н.

Маргариту Євгеніївну ІГНАТ’ЄВУ — 05.12.1950 р.н.

Катерину Петрівну КРИВОШЕЄВУ — 06.12.1927 р.н.

Миколу Даниловича КОЛМАКОВА — 06.12.1921 р.н.

Віктора Степановича ЛУК’ЯНЦЯ — 30.11.1962 р.н.

Володимира Федоровича ПІДВОЛОЦЬКОГО — 30.11.1952 р.н.

Миколу Сергійовича САРГАНА — 05.12.1963 р.н.

Володимира Анатолійовича ГАЄВЦЯ — 05.12.1963 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни