Чемпіонат району з футболу: остаточно відома трійка призерів

Завершальні ігри в рамках цьогорічного чемпіонату Новоград-Волинського району з футболу відбулися близько місяця тому. Щоправда, остаточного вигляду підсумкова турнірна таблиця набула тільки цієї середи, оскільки організаторам змагань довелося розглядати протести від команд щодо справедливості результатів окремих матчів. Справа в тому, що, згідно з положенням змагань, кожна з команд районного чемпіонату має право заявити лише одного гравця, який виступає в чемпіонаті області. Втім, в окремих іграх команди допускали порушення, випускаючи на поле кількох футболістів, «заграних» у чемпіонаті області.
До останнього вирішувалося, хто саме — ФК «Чижівка» чи ФК «Сусли» — посяде третє місце. Після винесення рішень щодо суперечливих епізодів команди зрівнялися за очками, але за додатковими показниками бронзовим призером чемпіонату стала команда з Чижівки.
До речі, як повідомив голова Новоград-Волинської районної організації ВФСТ «Колос» Володимир ТРОЦЬКИЙ, церемонія нагородження переможця і призерів, присвячена Дню місцевого самоврядування, запланована на 6 грудня.
Також відзначимо, що переможцем чемпіонату району серед команд другої ліги став ФК «Майстрів», таким чином отримавши право на наступний сезон спробувати свої сили у першій лізі.
ПІДСУМКОВА ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ПЕРША ЛІГА):
















































































п/п



Команди



Очки



1.


ФК «Поліссяметал» (с.Чижівка)

64



2.


ФК «Газовик» (с.Пилиповичі)

55



3.


ФК «Чижівка»

54



4.


ФК «Сусли»

54



5.


ФК «Моноліт» (Наливна станція)

50



6.


ФК «Слобода Романівська»

48



7.


ФК «Полісся» (селище Городниця)

41



8.


ФК «Ярунь»

37



9.


ФК «Барвинівка»

27



10.


ФК «Федорівка»

26



11.


ФК «Наталівка»

26



12.


ФК «Дідовичі»

16



13.


ФК «Кануни»

14



14.


ФК «Гульськ»

2





Олег БРЮХАНОВ