У боксерів — 100% результат!

У боксерів — 100% результат!

Троє звягельчан повернулися переможцями з чемпіонату Житомирської області з боксу серед дорослих і дітей, що цими днями відбувся в обласному центрі. Президент Новоград-Волинської міської федерації боксу Леонід ПЛІСАК відзначив високий рівень змагань, оскільки учасниками цього турніру стали багато перших номерів у своїх категоріях.
Наші чемпіони — вихованці клубу «Євробокс» і ФСТ «Спартак» Максим Вітер (категорія 50 кг), Назарій Петрошук (60 кг) та Іван Шелест (70 кг) — вже не один рік тренуються під керівництвом головного тренера обласної команди Олександра Фоміна. Олександр нині — не тільки тренер, а й діючий спортсмен, який власними перемогами на майстерських турнірах демонструє юнакам, до чого потрібно прагнути.
Леонід Плісак мріє, що невдовзі й у Новограді-Волинському можна буде проводити турніри подібного рівня, адже у будівлі Молодіжного центру триває облаштування спортивного залу. «Поки що в Новограді немає належного приміщення, аби проводити турніри найвищого рівня. Маємо надію на розуміння з боку місцевої влади, яка йде нам назустріч у рішенні цього важливого питання», — поділився думками президент міської федерації боксу.
А поки що спортсмени клубу «Євробокс» наполегливо готуються до участі у відкритому чемпіонаті Житомирської області з боксу, що відбудеться в середині грудня. Очікується, що серед суперників будуть боксери з Києва, Хмельницького, Дніпропетровська, Запоріжжя.
Олег БРЮХАНОВ