Ансамбль «Модерн» підкорив столичних хореографів

Ансамбль «Модерн» підкорив столичних хореографів

У Новограді цих танцювальних номерів ще не бачили, а столичні хореографи вже оцінили їх на «ура», присудивши ансамблю естрадного танцю «Модерн» перемогу в одній з номінацій Всеукраїнського конкурсу «Магія танцю».


Конкурс щороку проходить у Києві, і наші місцеві хореографічні колективи вже брали участь у ньому. Торік народний дитячий ансамбль «Веселка» посів перше місце у номінації «Мюзік-шоу» із композицією «Бурлеск», а цього року — нова перемога, тепер — у «Модерну». На суд професійного журі новоградські танцюристи представили одразу дві прем’єри — «Музика дощу» і «Танець у вогні». За перемогу довелося боротися з хореографічними колективами із різних міст України, але «модернівці» зуміли довести свою беззаперечну перевагу.
— У нашій номінації «естрадний танець» були представлені колективи з Києва, Одеси, Кривого Рогу, Горлівки та інших міст, — поділилася враженнями керівник ансамблю, хореограф Світлана МАМАЄНКО. — Приємно, що відомі столичні хореографи високо оцінили наших дітей. Ми отримали потужний творчий заряд енергії і зрозуміли, що працюємо у правильному руслі. Величезну подяку хочеться висловити батькам, котрі з усіх сил підтримують дітей матеріально і, зокрема, допомогли нам організувати цю поїздку!
Поїхати на конкурс — задоволення не з дешевих: внесок за участь, витрати на транспорт, реквізит і пошиття нових костюмів для великого колективу «потягнули» на 11 тисяч гривень. Проте цих грошей не шкода, переконані у «Модерні», адже є розуміння з боку батьків і прагнення колективу йти вгору сходинками улюбленого танцювального мистецтва.
Юлія КЛИМЧУК