Загадуйте бажання — новорічна казка починається…

Загадуйте бажання — новорічна казка починається…

\"Загадуйте19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
Діти сьогодні — сучасні, тому їхні прохання до Миколая-чудотворця теж у дусі ноу-хау. Напередодні цього свята — 19 грудня — ми провели невеличке опитування серед дітей працівників редакції «Звягеля». Слід зауважити, що відповіді почули доволі оригінальні — тож пропонуємо вам, шановні читачі, усміхнутися разом із нами:

— Я би хотів, щоб мені Миколай подарував новий комп’ютер. Не розумію, чому тато так злякався — це ж безкоштовно! А моя сестричка Алінка хоче маленьку шоколадку, щоб зі мною не ділитися, і щоб здача з шоколадки була…
Вовчик Ратушинський


— А я хочу… навчитися літати, як птахи літають над морем. Це ж воно яке велике для них згори! І ще хочеться «мобілку». Мені усі обіцяли-обіцяли і «одманили»…
Настуня Усенко

— А я хочу чарівну паличку — тоді сама собі начарую усе, що захочу! А якщо в нього немає справжньої... ну... так і буде. Тоді нехай мені принесе два кілограми мандарин і цукерки.
Мар’яна Брюханова

— Я минулого року просив для мами квіти, а для тата — нову машину… Ти, Миколай, мамі квіти приніс, а машину забув. Цього року я вже передумав: мені треба сенсорний телефон. Не забудеш?
Владик Климчук

— Святий Миколаю, подаруй здоров’я, щастя і радість усій моїй сім’ї. А мені ще — хороших оцінок!
Анюся Татаринцева

* * *

Дуже добре, коли у дива вірять не лише діти, а й дорослі. Зробити це ніколи не пізно, а День святого Миколая — саме привід стати добрішими, зробити гарний вчинок, сказати добре слово чи подарувати комусь усмішку. Зрештою, диво — це далеко не завжди матеріальне благо. Диво — це коли усім добре. Тож рано-вранці 19 грудня не забудьте заглянути під подушку. І бажаємо вам, дітки, не знайти там різочку! :)
Юлія КЛИМЧУК