Поки охолоджується шампанське…

Поки охолоджується шампанське…

НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ ПЛАНУЮТЬ: ДЕ, ЯК І З КИМ ЗУСТРІЧАТИМУТЬ НОВИЙ РІК
\"ПокиКсенія Васіна:

  1. Святкувати збираюся з коханою людиною, а де і як — невдовзі визначимося, адже плани у нас постійно змінюються.

  2. Нічого особливого від року Змії не очікую. Він не повинен виділятися із загального плину подій.

  3. Найори­гіналь­ніших святкувань було два. Перше — коли я лягла спати о десятій вечора, а мене постійно будили телефонні дзвінки з привітаннями з Білорусі, Німеччини, України та Росії, а я, навіть, не сердилася через те, що не могла нормально виспатися.


А ще прикольно було, коли зустрічала новий рік, граючи у гру World of Warcraft — з келихом шампанського, кидаючись віртуальними сніжками у віртуальних гравців. Було весело.
\"ПокиОлег Зубрицький:

  1. Зустрічатиму з друзями в бані — це у нас традиція така, ходити у баню.

  2. Чекаю великих змін на краще, незалежно від того — рік Змії чи ні.

  3. Минулий рік запам’ятався — після бані бігали по снігу, веселилися, танцювали під ялинкою, одне слово — святкували. А потім зранку… у пологове відділення. За традицією, міська влада вітає цього дня перших новонароджених у новому році, а ми зі студією «Калина» знімаємо про це сюжет. Дуже весело після святкування...


\"ПокиОлена Тимощук:

  1. Не головне — де, а головне — щоб компанія була класна і не дратувала.

  2. Від Змії чекаю мудрості і щоб заплановане збулося!

  3. Якось ми їхали зустрічати Новий рік до родичів, і загрузли машиною у сніговому заметі. Отак, з лопатою у руках і з подарунками, які везли близьким, зустріли свято. Тоді було не дуже смішно, але тепер згадується, як щось приємне і оригінальне.




\"ПокиОльга Демчук:

  1. Це родинне свято, тому нічого нового не повідаю, якщо скажу, що святкуватиму у тісному родинному колі. Наповнимо келихи шампанським і привітаємо один одного з новим 2013-им!

  2. О-о! Рік Змії — це мій рік! Коли японці хочуть зробити комплімент жінці, то це звучить так: «ти, мов змія…» Це один з наймудріших знаків у гороскопі. А чекаю, звісно, здійснення мрій, яких у мене чимало. Головне — щоб мої рідні, друзі і я були щасливі і здорові.

  3. Коли подруги за два дні до Нового року запросили мене до ресторану. Для жінки — це перший плюс, адже кожна з нас пригадує, як 31 грудня ми швиденько прибігаємо з роботи, перемо, прибираємо, запікаємо гуску, робимо олів’є і за годину-дві до Нового року — мерщій у душ (аби змити буденність), і гарненькі й свіженькі приєднуємося до сім’ї, щоб провести старий рік… А тут така альтернатива, святковий настрій гарантований. Навіть сама від себе не очікувала, що зможу пройти безліч конкурсів на святі, отримаю призи і як бонус — поцілунок Діда Мороза! Користуючись нагодою, вітаю усіх з наступаючим! Творіть добро, і воно обов’язково до вас повернеться!


\"ПокиСергій Савчук:

  1. Вдома з рідними, а далі зустрінуся із друзями. Нічого оригінального: олів’є, «шуба», відбивні і горілка, а потім — експромт.

  2. Чекаю багато подорожей, я це люблю.

  3. Коли навчався у Рівному, ми з друзями посадили ялинку у вазон і поїхали з нею до Львова. Поставили тоді увесь потяг «на вуха» — було справді весело. Через два дні, добре відсвяткувавши, з тією ж ялинкою повернулися додому.



\"ПокиОксана Бондаревська:

  1. Новий рік ми з родиною зустрічаємо вдома, цей казковий вечір та ніч проводимо весело, з усмішками та найкращими сподіваннями, поруч з дорогими і близькими людьми.

  2. Вірю, що у новому році трапиться усе добре, а Змія не скористається своєю отрутою і не зіпсує мої добрі наміри і мрії.

  3. Коли ми з подругою по черзі переодягалися у Діда Мороза і у новорічну ніч приходили до дітей вітати. Вони розповідали нам вірші, а ми дарували подарунки. Знаєте, дуже приємно відчувати себе чарівником і бачити щасливі очі!


\"ПокиНіна Подкаура:

  1. З коханою людиною влаштуємо романтичний вечір.

  2. Через те, що змія асоціюється з мудрістю, чекаю у новому році прийняття правильних рішень у найважливіших питаннях мого життя. А головне, як завжди, чекаю здійснення мрій.

  3. Найоригі­наль­ніше, мабуть, коли я проспала усю новорічну ніч… Не знаю, можливо, цей Новий рік буде таким.



\"ПокиОлена Обух:

  1. Новий рік зустрічатиму з друзями у нічному клубі, у Рівному. Вважаю, що це — час розваг і веселощів, на відміну від родинного Різдва.

  2. Чекаю нових звершень, нових знайомств, нових яскравих вражень та цікавих подорожей.

  3. Напевно, коли замість святкування з друзями, мені доводилося виходити на роботу:)



\"ПокиОльга Буковська:

  1. Новий рік збираюся зустрічати у родині.

  2. Чекаю нових позитивних вражень, знайомств із цікавими людьми, підвищення зарплати. Бо треба вже збирати гроші на дівчинку!

  3. Найоригінальніше святкування плануєть­ся у цьому році.



\"ПокиАльона Бортник:

  1. Зустрічатиму вдома, у колі рідних. Якщо чесно, — це свято не люблю, бо вночі хочу спати.

  2. Чекаю всього найкращого. Позитивних змін у фінансах, а найперше — здоров’я для усіх!

  3. Кожна зустріч Нового року відбувається за схожим сценарієм — по келиху «шампусика» і… в ліжко:)