Тримаєте в руках газету? Отже — кінець світу не настав!

Тримаєте в руках газету? Отже — кінець світу не настав!

Не лякайтеся! Загрозлива ілюстрація — це всього лише колаж, навіяний тлумаченням пророцтва народу майя. І, якщо таких страшних катаклізмів із нами сьогодні не сталося, значить людство успішно пережило ще одну пророчу дату — 21.12.2012. Одні в її очікуванні піддавалися паніці, інші — скептично споглядали за метушнею перших навколо приходу «кінця світу». Зрештою, кожен залишився, як кажуть, при своїх, а життя продовжується далі.
І продовжується не тільки життя (що саме по собі надзвичайно добре), а й передплата на обласні та районні видання. Тобто, включно до 27 грудня, ви, шановні читачі, маєте можливість передплатити ваш улюблений «Звягель».
Адже газета «Звягель» — це завжди свіжий погляд на події в місті і районі. Неупереджені журналістські розслідування, буденне — під незвичним кутом, актуальна офіційна інформація, власний погляд журналістів на події, а також безліч корисної всячини, що посприяє у роботі та розрадить на дозвіллі.
P.S. До речі, сценаріїв «кінця світу» існує безліч — людство полюбляє фантазувати на такі теми. Але краще вірити у найбільш віддалений у часі від нас. Науковці підрахували, що нашій планеті точно буде гаплик приблизно через…
4-5 мільярдів років. Кажуть, що тоді Сонце стане червоним гігантом і спалить усе, включно із Землею. Але ж то буде так не скоро, що свічками, сірниками та гречкою забивати комори ще занадто рано. Краще запасіться «Звягелем» на найближчий рік — користі точно буде більше.
Олег БРЮХАНОВ
Автор ілюстрації Євген ЛУКОНІН