Нашим освітянам — 28 дипломів обласного управління освіти і науки

Нашим освітянам — 28 дипломів обласного управління освіти і науки

\"НашимОдним із найбільш помітних та масштабних презентаційних заходів у галузі освіти міста є щорічна педагогічна виставка «Сучасна освіта міста Новограда-Волинського». 3 січня в актовій залі ЗОШ №7 відбулося урочисте відкриття щорічної виставки, в якій взяло участь понад 300 педагогів з усіх навчальних закладів міста.
238 творчих робіт освітян міста були розміщені у святково прикрашеному фойє школи та викликали професійний інтерес колег. Матеріали виставки висвітлюють різноманітні аспекти творчої роботи освітян. Це власні методичні розробки, дидактичні додатки до уроків, опис співпраці з науковими установами НАПН України, наукові публікації, діяльність за програмами розвитку освіти міста.
Підтвердженням педагогічної майстерності освітян міста стало вручення 28 дипломів управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації за активну участь в обласній виставці «Сучасна освіта Житомирщини-2012» та підготовку авторських методичних матеріалів.
Найвизначніші досягнення системи освіти міста, досвід проведення педагогічних заходів та інноваційних впроваджень, навчальні, виховні, наукові та творчі здобутки педагогічних колективів, досягнення у міжнародній діяльності освітян — ось далеко не повний перелік тематичних завдань, висвітлення яких ставили за мету організатори виставки.
Продовження роботи виставки відбудеться в приміщенні інформаційно-методичного центру до 15 січня. Для ознайомлення з матеріалами виставки запрошуються педагоги, науковці та представники широкої громадськості міста, які цікавляться інноваціями в освітній галузі. У рамках виставки також будуть проводитися семінари, «круглі столи», презентації, майстер-класи.
Павло ЛІНЕВИЧ, завідувач інформаційно-методичного центру