Хресний хід по військових частинах

Хресний хід по військових частинах

4 лютого в інженерний полк, що дислокується в Новограді-Волинському, прибув хресний хід із шанованим образом св.рівноапостольного великого князя Володимира та частичкою мощей священномученика Володимира, митрополита Київського і Галицького.
У полковому храмі, який освячений на честь праведного Феодора Ушакова, був звершений святковий молебень. Очолив службу благочинний Новоград-Волинського Преображенського округу прот.Стефан Маркевич у співслужінні священиків Преображенського та Троїцького округів. За богослужінням також молився командир частини полковник Микола Борісов.
Після служби о.Стефан окреслив земні подвиги і труди угодників Божих та наголосив на необхідності в нашому земному житті єднати віру в Бога з твердим наміром змінюватись на краще. У цей день Святині зустрічали в 30-ій окремій механізованій бригаді. На в’їзді до військової частини вишикувались командири підрозділів та командир бригади полковник Олександр Нестеренко, який у вступному слові подякував за можливість помолитися біля таких Святинь.
У відповідь о.Стефан повідомив офіцерам, що хресний хід звершується за благословенням Предстоятеля Української Церкви Блаженнішого Митрополита Володимира по всіх військових частинах України. У гарнізонному Будинку культури священством був звершений молебень, і всі бажаючі змогли приложитися до Святинь.
Прес-служба Новоград-Волинського Преображенського благочиння