Хроніка 8/2013

СТОВПЧИКИ НА МЕТАЛОБРУХТ ЗДАТИ НЕ ВДАЛОСЯ
4 лютого, о 15 годині, на пульт чергової частини надійшло телефонне повідомлення від голови Кленівської сільської ради Новоград-Волинського району про те, що двоє місцевих жителів намагалися викрасти з приміщення колишнього дитячого садка 12 залізобетонних стовпчиків, але не вчинили свій злочинний намір до кінця, оскільки були виявлені і затримані на місці події господарем садиби.
НІЧНЕ ПОГРАБУВАННЯ
9 лютого, близько 9 години, в чергову частину Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від громадянина Р., мешканця с.Броницька Гута, про те, що невідомі особи викрали в нього продукти харчування та гроші.
На місце події виїжджала оперативна група на чолі з Е.Гнесь.
У ході перевірки було встановлено, що цієї ночі двоє невідомих осіб, відчинивши металевий засув вхідних дверей будинку, який належить місцевому жителю, проникли всередину, де із застосуванням насильства, а саме нанесенням двох ударів металевою штабою по голові та двох-трьох ударів по спині дерев’яною дошкою, здійснили пограбування.
За даним фактом проводиться розслідування.
ПРИБИРАЛЬНИЦЯ ДАЛА ВІДКОША П’ЯНИЧЦІ
4 лютого, о 17 годині, надійшов рапорт від дільничного інспектора Новоград-Волинського МВ П.Єнжиєвського про те, що прибиральниця однієї із місцевих організацій спричинила тілесні ушкодження перехожому.
Під час проведення перевірки було встановлено, що потерпіла особа перебувала у нетверезому стані і намагалася відібрати мобільний телефон і гроші в даної жінки.
Тепер горе-п’яничкою займаються слідчі.
Микола МАРУСЯК, за інформацією Новоград-Волинського МВ