Фатальний вечір 13 квітня

Фатальний вечір 13 квітня

ВНАСЛІДОК ЛОБОВОГО ЗІТКНЕННЯ В «ЗЕЛЕНИХ» ЗАГИНУВ ОХОРОНЕЦЬ...

Водій «ВАЗ-21099» загинув на місці, а троє його пасажирів потрапили на лікарняне ліжко в реанімаційне відділення. Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталася по вулиці Леваневського 13 квітня, близько 20 години.
Містом одразу поширилися чутки, ніби 49-річний водій і 24-річний пасажир — охоронці ТЗОВ «Дівикс», 21-річний військовослужбовець та 29-річний патрульний СОГП перебували в нетверезому стані. Але, як запевняють їхні колеги по роботі, чоловіки в цей час їхали на виклик і не могли вживати спиртне.
Працівники ж ДАІ припускаються думки, що виною ДТП, в якій легковик зіткнувся із автобусом «Неоплан», що рухався назустріч, могла стати слизька дорога, адже того дня йшов дощ. У той же час, однією з причин, як стверджують автоінспектори, могло стати перевищення швидкості. Однак, що насправді призвело до аварії, — ще має з’ясувати слідство.
За найсвіжішою інформа­цією, у переддень виходу номера газети, ми звернулися до А.С.Благодиря, завідуючого травматологічним відділенням Новоград-Волинського міськ­райТМО. Анатолій Степанович повідомив, що один із прооперованих потерпілих (у нього був розрив печінки та струс мозку) наразі перебуває в хірургічному відділенні, другий із них переведений до травматологічного відділення, стан його задовільний. Третій же нещасливець і досі у важкому стані — із черепно-мозковою травмою — в непритомності знаходиться в реанімаційному відділенні.
Микола МАРУСЯК