Чому невролог і дитячий ортопед приймають не щодня

«Шановна редакція, звертається до вас житель міста О.М.Сірук. Я маю двох дітей — 5 років і 5 місяців. Час від часу дітям потрібно проходити огляд у невропатолога, але як туди потрапити, якщо лікар приймає лише по вівторках і четвергах?
9 квітня ми намагалися потрапити до лікаря, та дарма, вже о 9 ранку — велика черга, загалом лікар прийняла 90 чоловік. Потрапили на прийом тільки 16 квітня. Цього разу ми прийшли о 7.30 і були вже четверті. За роз’ясненнями ми звернулися до заступника головного лікаря. Він пояснив, що на місто і район — лише один лікар, бо не вистачає фахівців. Допоможіть, будь ласка, у вирішенні цього питання».
Із цим листом газета «Звягель» звернулась до заступника головного лікаря з материнства та дитинства Новоград-Волинського міськрайТМО Василя ХОЛЕВЧУКА. Ось що він відповів:
«З 15 квітня невролог В.М.Дем’яненко приймає дітей у поліклініці КДД тричі на тиждень (понеділок, вівторок, четвер), одночасно дитячий ортопед Г.П.Глазова приймає по понеділках та четвергах. В інші дні лікарі беруть участь у проведенні медичного огляду дітей із сіл, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС. Прийом проходить згідно з графіком у сільських дільницях. Огляд повинен завершитися до 15 травня 2013 року».
Підготував Олег БРЮХАНОВ