18 травня — «Пробіг заради життя-2013»

18 травня — «Пробіг заради життя-2013»

Загальноміська акція пройде за традиційним маршрутом: від площі Лесі Українки вулицями Замкова, Соборності, Волі, Житомирська, Леваневського до галявини біля столітнього дуба. Як завжди програма буде цікавою. Звичайно, традиційно лейтмотивом пробігу є пропаганда здорового способу життя. На учасників свята чекають спортивні розваги на будь-який смак: волейбол, спортивні естафети, перетягування канату, різноманітні конкурси та інше.
У команді від кожного трудового або учнівського колективу мають бути передбачені учасники змагань. З легкоатлетичної естафети (від команди — по 2 хлопців та дівчат), волейболу (6 осіб), перетягування канату (10 осіб). Оргкомітет пропонує, аби на галявині кожна команда організувала своє невеличке містечко, яке має бути тематично прикрашене, із національними стравами. З метою гарного організаційного забезпечення свята та відзначення переможців на галявині, біля дуба, буде розташована скринька для реєстраційних внесків від кожної команди-учасниці.
Запрошуємо до участі в пробігу новоград-волинські сім’ї, трудові, учнівські колективи, громадські організації, політичні партії та, звичайно, всіх бажаючих. Старт — о 9:00 на площі Лесі Українки.
Оргкомітет заходу