Поминання 24/2013

Поминання 24/2013















































17 июня — три года, как перестало биться сердце и ушла в вечность наша любимая, добрая, нежная мамочка, жена, бабушка, свекровь и Вам добро даривший человек — Феликса Ивановна РАНЧЕВСКАЯ


Просим помянуть и помнить ее.


Вечно скорбящие муж, сыновья, внуки, невестки



17 червня — річниця пам’яті, як назавжди зупинилося серце Миколи Дем’яновича БАБІЯ


З тих пір, як тебе не стало, для нас померкло небо, сонце, зорі, журбою огорнулися всі дні, усі думки та помисли летять до тебе, котрі сльозами і квітами лягають до землі. Без тебе, наш рідний, порожньо у світі, порожньо на душі і в серці… Нехай ніщо не турбує твій вічний сон.


Твоя Олечка, хрещена мамочка, рідні, друзі, колеги



17 червня — рік, як зупинилося земне життя Миколи Дем’яновича БАБІЯ


Як швидко плине час… Вже цілий рік, як Вас нема. Пішли від нас Ви так раптово і дуже рано, ніхто не знав і не відчував біди. Тепер на серці тривожить рана, бо Ви ж пішли не на годину — назавжди. Царство Небесне та вічний спокій Вашій душі.


Сім’я Карпельових



20 червня — 40 днів, як перестало битися серце найдорожчої людини, як відлетіла за обрій душа прекрасної людини, вірної, доброї дружини, мами, бабусі — Софії Іванівни СТАХОВСЬКОЇ


Ніколи не забути той страшний день, коли підступна хвороба забрала тебе від нас. Ти хотіла жити, але ми були безсилі. Ніхто не зміг тебе врятувати. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю твоєю. Царство Небесне, вічний спокій.


Сумуючі чоловік, дочка, син, невістка, онуки



12 июня — день светлой памяти Валентины Константиновны ХИСАМОВОЙ (ЧЕРКАШИНОЙ)

14 июня — день светлой памяти Константина Илларионовича ЧЕРКАШИНА


Не хочет сердце смириться с тем, что рядом вас нет. Вам бы ещё жить и жить, но осталась боль и печаль одна.


Вечно скорбящие родные



10 червня минуло 9 днів, як передчасно перестало битися серце Анатолія Болеславовича ВАЛІНКЕВИЧА


Пішов від нас ти так раптово і дуже рано, ніхто не знав і не відчував біди. Тепер на серці тривожна рана, бо ти ж пішов не на годину — назавжди. Чому життя таке несправедливе? Добрим людям доля нелегка. Така душа — розумна, добра, мила, а доля випала, немов полин, гірка… Що ж, рідний наш, ти вже не з нами, у світлих спогадах живи. Ми завжди будемо тебе любити і пам’ятати. Нехай Господь оберігає твою світлу і добру душу.


З глибоким сумом дружина, сім’ї Буньковських, Валінкевичів



Справа героїв не вмирає.


Світлій пам’яті голові Новоград-Волинського крайового Братства ОУН-УПА ім. Романа Шухевича Михайлу Тихоновичу КОТУ


від Братства ОУН-УПА та ВО «Свобода»



12 червня минув рік, як не стало найдорожчої у світі людини — дружини, матусі, бабусі — Валентини Володимирівни ЧЕМЕЛЄВОЇ


Пішла з життя такою молодою і вродливою. Не вистачає господині в хаті, материнської турботи, мудрої поради, ніжного, доброго слова, рідного погляду. Не заросте стежка до твоєї могили, не забудеться твоя усмішка, голос та поради. Нехай наші сльози не тривожать твоїх снів, ти з нами у наших серцях і продовжуєш жити в нашій пам’яті. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах.


Вічно сумуючі чоловік, дочки, зяті, внуки



14 июня — 30 дней светлой памяти Сергея Францовича ЯГЕЛЬСКОГО


Словами нельзя передать нашу боль и горе, глубокая на сердце рана. Нам слёзы душу разрывают, и каждый день тебя мы вспоминаем. Пусть там тебе будет легко, а память о тебе останется здесь с нами. Спи спокойно, наш любимый, дорогой человек. Лебединым пухом тебе земля, а душе — Царство Небесное.


Вечно скорбящие мама, отец, жена, дочь, бабушка, дедушка



17 червня минає 15 років, як немає з нами Зінаїди Іванівни ПРИЙМАК


Ні серце, ні розум не можуть змиритися з тим, що ти більше не повернешся, не підтримаєш, не посміхнешся. У серцях і пам’яті ти завжди будеш з нами. Спи спокійно, рідненька, Царство Небесне твоїй добрій душі.


Чоловік, діти, онуки



17 червня минає 10 років, як немає з нами дорогого Федора Денисовича ГРАНОВСЬКОГО


Біль втрати не покидає нас. Ти залишив добрий слід у серцях тих, хто тебе знав, з ким працював. Світла і незабутня пам’ять про тебе буде завжди з нами. Вічний спокій твоїй душі і Царство Небесне.


Дружина, рідні, друзі